Σίμος: «Δεν υπάρχει αγωνιστική κρίση, ξέρουμε που είμαστε»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Δεν υπάρχει αγωνιστική κρίση, ξέρουμε που είμαστε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Γιώργος Σίμος, που πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο πρακτικοί και ουσιαστικοί.

Τόνισε ότι δεν υπάρχει αγωνιστική κρίση, επισημαίνοντας ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν που ήταν στην αρχή της σεζόν και που βρίσκονται τώρα.

Αρχικά υπογράμμισε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς: «Έγινε ένας αγώνας με ψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Νομίζω οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δε μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα θα μπορούσε σε κάποιες στιγμές να είμαστε πιο πρακτικοί και πιο ουσιαστικοί, να μη χάνουμε κάποιες εύκολες μπάλες. Είναι όμως μέρος του παιχνιδιού και αυτό. Νομίζω ότι για ένα διάστημα 45 με 60, ο ΠΑΟΚ ήλεγξε το παιχνίδι καλύτερα από εμάς. Εκεί σκόραρε και κρίθηκε το ματς, με βάσει το τελικό σκορ. Εν κατακλείδι, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν και συνεχίζουμε. Έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για ένα διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτές τις δύο εβδομάδες πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να δουλέψουμε, ώστε να βελτιωθούμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, γιατί και μετά τη λήξη του παιχνιδιού ήταν πολύ υποστηρικτός για άλλη μια φορά. Βέβαια, θα πρέπει να πω, ότι την προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση είχαμε ένα μικρό πρόστιμο και δεν ξέρω αν και τώρα υπάρξει κάτι. Με όλο το σεβασμό, ίσως αυτά τα χρήματα να τα επενδύσουμε σε καλύτερα πράγματα. Θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σ’ αυτό. Θα μπορούσαμε να τα δώσουμε στην ακαδημία μας και να επενδύσουμε στα παιδιά».

Ερωτηθείς αν θα μπορούσαν να γίνουν πιο γρήγορα κάποιες αλλαγές επισήμανε: «Ο ρόλος μου είναι να παίρνω αποφάσεις. Κρίναμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή να γίνουν οι αλλαγές και έτσι έγινε. Όλα αυτά είναι μια υπόθεση, μπορεί να ήταν καλύτερα, μπορεί και χειρότερα. Δε θα το μάθουμε ποτέ. Οι αποφάσεις είναι αποφάσεις».

Για το ενδεχόμενο ΟΦΗ να βρίσκεται σε μια αγωνιστική κρίση: «Παίζαμε με ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής και Κυπελλούχος, ενώ έχει να ηττηθεί 44 παιχνίδια. Αλλά από την άλλη, οι παίκτες μας δοκιμάσαν, αν θα πάει λάθος ή όχι, είναι δευτερεύον για μένα. Είχαν και την προσωπικότητα και την πίστη να προσπαθήσουν να το κάνουν. Σίγουρα η ακρίβεια και ο βαθμός συγκέντρωσης δεν ήταν αυτός που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά εγώ κρατάω το πρώτο ότι έγινε προσπάθεια. Μέσα από δουλειά μπορεί να βελτιωθεί και το δεύτερο. Όσο για το αν υπάρχει αγωνιστική κρίση. Υπάρχει η απουσία του Μεγιάδο, που πρέπει όλοι μαζί και για αυτόν να δώσουμε κάτι παραπάνω, για να το καλύψουμε. Έχουμε ένα ρόστερ με παίκτες, που κάθε μέρα δουλεύουν πάρα πολύ. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τις πρώτες 10 αγωνιστικές. Δε βλέπω κάποια αγωνιστική κρίση. Αντιθέτως, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ξέρουμε που ήμασταν στην αρχή της σεζόν, ξέρουμε που είμαστε και με ηρεμία ξέρουμε που θέλουμε να πάμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News