Tρομερό ματς και Βόλος-Παναιτωλικός 3-2

Ποδόσφαιρο
Tρομερό ματς και Βόλος-Παναιτωλικός 3-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκαναν την ανατροπή στο σκορ οι Βολιώτες και βύθισαν τον Παναιτωλικό.

Ο Βόλος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φέρει… τούμπα το γκολ του Μαρσιάλ, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση του Αριγίμπι και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα αλλά και ένα τραγικό λάθος του Γιαννακόπουλου, κατάφερε χάρη στο γκολ του Γέντρισεκ να επικρατήσει με 3-2 του Παναιτωλικού. 

Κάπως έτσι οι Βολιώτες πήραν μία σημαντική νίκη και ξέφυγαν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τον Παναιτωλικό να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών και να βρίσκεται προτελευταίος με τρεις βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 0-1 με τον Σανιά στο 39ο λεπτό. Το θέαμα στην επανάληψη ήταν πολύ καλύτερο, με τον Βόλο να ισοφαρίζει 1-1 στο 55’ χάρη σε μια τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ.

Στο 64’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες με τον Σίεσταντ να αποβάλλεται και να μένει με 10 παίκτες ο Παναιτωλικός και στην αμέσως επόμενη φάση με κοντινό πλασέ του Μάντζη ο Βόλος προηγήθηκε με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν το έβαλαν κάτω και απάντησαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα, με τον Αριγίμπι να κάνει φοβερή ατομική προσπάθεια και πλασέ που κόντραρε στον Τσίκα για το 2-2! Το ματς είχε πάρει… φωτιά, ο ρυθμός ήταν απίθανος και όσοι το έβλεπαν είχαν σίγουρα αποζημιωθεί. Ωστόσο, το αριθμητικό μειονέκτημα «λύγισε» τον Παναιτωλικό που δέχτηκε ένα «φθηνό» γκολ από τραγικό λάθος του Γιαννακόπουλου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γέντρισεκ για να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46’ Μάντζης), Τόρες (71’ Μαξ Αουγκούστο), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο (46’ Μπάλμπι), Ντάλσιο (82’ Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο (67’ Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News