Συνάντηση του ΟΦΗ με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση του ΟΦΗ με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συζητήθηκαν αρκετά θέματα και αναλύθηκε η φιλοσοφία της διοίκησης

Στο Δήμο Μαλεβιζίου βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου είχε ουσιαστική συνάντηση με τον Δήμαρχο, Μενέλαο Μποκέα.

Ενημερώθηκε για την προσπάθεια της ομάδας του Ηρακλείου και όλα τα τρέχοντα θέματα, αλλά και τη σημασία που δίνει η διοίκηση, όχι μόνο  στην αθλητική, αλλά και στην κοινωνική ανάπτυξη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλίας Πουρσανίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής Τμημάτων Υποδομής Μανώλης Πατεμτζής, ο Συντονιστής Τμημάτων Υποδομής Σάββας Κωφίδης, ο σκάουτερ Αλέξης Αλεξούδης.

Όπως είναι γνωστό οι προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ και συγκεκριμένα το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο βρίσκεται στο Δήμο Μαλεβιζίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας ενημερώθηκε από τα στελέχη της ΠΑΕ για την παραγωγική διαδικασία, τη λειτουργία και τη δομή της ακαδημίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Γρηγόρης Φασουλάκης, η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης Πολίτη και Επιχείρησης Χρύσα Λυρώνη-Πάγκαλου και ο Ειδικός Συνεργάτης σε θέματα Αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News