Σίμος: «Έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι η ήττα από τη Λάρισα είναι ένα μάθημα

Η ήττα από τη Λάρισα και ο τρόπος που ήρθε είναι ένα μάθημα για τον ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Γιώργος Σίμος.

Ο 41χρονος τεχνικός στάθηκε σε επιμέρους τακτικά σημεία, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του δεν είχε την κατοχή της μπάλας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Νομίζω έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας. Παρόλο που ξεκινήσαμε με πολύ θετικά πράγματα, δηλαδή το σκορ υπέρ μας με δύο γκολ από πολύ νωρίς. Εκεί που θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη πίστη και αυτοπεποίθηση, για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό δεν έγινε. Αντιθέτως μας έπιασε ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης και δυστυχώς δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε. Πιστεύω ότι ίσως είναι το παιχνίδι με την μικρότερη κατοχή μπάλας για μας, από την αρχή της σεζόν. Θέλουμε να ελέγχουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Από αυτό το παιχνίδι έχουμε να μάθουμε πολλά, έχουμε πολύ δουλειά, ώστε να κάνουμε βήματα μπροστά. Συγχαρητήρια στην Λάρισα για την προσπάθεια και εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά για να μεγαλώσουμε σαν ομάδα».

Γρηγορίου: «Τεράστια ανατροπή»

Στον αντίποδα ο τεχνικός της Λάρισας, Μιχάλης Γρηγορίου είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος.

Από την πλευρά του τόνισε για το σημερινό ματς: «Όταν για δεύτερη φορά κάνεις ανατροπή με το σκορ στο 2-0, πρώτα με τον Άρη και τώρα απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο ΟΦΗ, αυτό δείχνει χαρακτήρα. Το δουλεύουμε με τα παιδιά, να μην τα παρατάμε ποτέ, ανεξάρτητα με τις διακυμάνσεις που μπορεί να υπάρχουν σε ένα αγώνα. Είναι μια σπουδαία νίκη και τεράστια ανατροπή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News