Για το «Στόχο-Πρόληψη»: Το κάλεσμα του ΟΦΗ στις γυναίκες ενόψει Ξάνθης

Ποδόσφαιρο
Για το «Στόχο-Πρόληψη»: Το κάλεσμα του ΟΦΗ στις γυναίκες ενόψει Ξάνθης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι κοινές δράσεις της Εταιρίας με την ομάδα του Ηρακλείου

Με… άρωμα γυναίκας ένας ακόμη εντός έδρας αγώνας του ΟΦΗ, που απευθύνει κάλεσμα για το σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη.

Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων με την Εταιρία «Στόχος-Πρόληψης», για την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, οι γυναίκες θα φιλοξενηθούν στη θύρα 1 του «Γεντί Κουλέ».

Τα έσοδα από τα εισιτήρια αυτά θα διατεθούν για αυτό το σκοπό, ενώ η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προσκαλεί όλες τις γυναίκες να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Ξάνθη από τη Θύρα 1 του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης" με συμβολική τιμή εισιτηρίου τα 2 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια αυτά θα διατεθούν για την ενίσχυση της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο, "Στόχος-Πρόληψη".

Για τα συγκεκριμένα εισιτήρια, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, δεν απαιτείται η αγορά της "Κάρτας Φίλου ΟΦΗ" (αφού τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό) και θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" (10:00 – 18:00) απευθείας σε γυναίκες. Σε περίπτωση μη παρουσίας της γυναίκας αυτοπροσώπως, θα πρέπει να γίνεται γνωστός ο αριθμός ΑΜΚΑ και απαραίτητα να επιδεικνύεται η ταυτότητά της.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Θύρα 1 του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης" σε οποιονδήποτε άνδρα έχει στην κατοχή του εισιτήριο που απευθύνεται σε γυναίκες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News