Διπλό… ανάσα για τον Αστέρα, 0-1 τον Πανιώνιο που παραμένει... βυθισμένος

Ποδόσφαιρο
Διπλό… ανάσα για τον Αστέρα, 0-1 τον Πανιώνιο που παραμένει... βυθισμένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν «βυθισμένοι» στην τελευταία θέση

Χαρακτήρα ντέρμπι είχε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι Αρκάδες επικράτησαν 0-1.

Το γκολ του Μαρκ Φερνάντεζ έκρινε το παιχνίδι και έδωσε στους φιλοξενούμενους βαθμολογική… ανάσα, ενώ από την άλλη οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στην τελευταία θέση και με αρνητικό πρόσημο.

Αποβλήθηκε ο Κόρμπος, ενώ αποδοκιμασίες υπήρχαν από τους φιλάθλους.

Στα πρώτα λεπτά ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα. Πρέσαρε, προσπαθούσε να δημιουργήσει «καταστάσεις» στα αντίπαλα καρέ κυρίως από τα δεξιά και παρουσιάζονταν απειλητικός. Δεν έβγαλε τη «μεγάλη» φάση, όμως είχε αυτό το... κάτι. Στον αντίποδα βέβαια οι Αρκάδες ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι «κοντά» στο γκολ, όταν στο 15' ο Ριέρα έκανε μια συρτή σέντρα-σουτ,ο Χαουρέγκι μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Κότνικ αντέδρασε σωστά. Τότε ήταν που τραυματίστηκε ο Σλοβένος γκολκίπερ και υπήρξε διακοπή, μέχρι να αντικατασταθεί. Αυτό επηρέασε τον ρυθμό, όμως οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δείχνουν ένα «κλικ» ανώτεροι. Είχαν «μικροευκαιρίες» με τους Μιλόγεβιτς, Μασούρα και μία καλή στιγμή με την κεφαλιά του Ευαγγέλου (38'), ωστόσο λίγο αργότερα «μίλησε» ο Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Ισπανός ακραίος άνοιξε το σκορ στο  44' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και η ανάπαυλα βρήκε τον Αστέρα μπροστά στο σκορ.  

Στο δεύτερο μισό ο αγώνας απέκτησε... άγρια ομορφιά. Οι γηπεδούχοι εκ των πραγμάτων έπρεπε να βγουν όλοι μπροστά και το έπραξαν. Προχώρησαν σε εσωτερικές αλλαγές, ενώ την ίδια στιγμή ο Αστέρας αναζητούσε τη... μία φάση ώστε να «τελειώσει» το ματς.  Οι «κυανέρυθροι» είχαν τις στιγμές τους, αλλά έπεσαν... πάνω στον Παπαδόπουλο. Ο γκολκίπερ των Αρκάδων αντέδρασε σωστά στις προσπάθειες των Μασούρα (57'), Αραμπούλι (68'), Αραμπούλι, Τσιλούλη (διπλή ευκαιρία στο 79'), ο Μιλόγεβιτς αστόχησε στη δική του και υπό αυτές τις συνθήκες «κλείδωσε» το αποτέλεσμα για την ομάδα του. Που τελείωσε το παιχνίδι με αριθμητική υπεροχή, καθώς στο 89' αποβλήθηκε ο Κόρμπος.  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (20’ λ.τ. Μαλέρμπ) ,Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου (74’ Σίντι Αλι), Δούμτσιος, Αραμπούλι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Σουάρεθ, Ματρικάρντι,  Βαλιέντε, Καπίγια, Σίτο (85’ Κώτσιρας), Ριέρα (52’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (88’ Μπαράλες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News