«Επική» δήλωση Θεοδωρίδη για την διαιτησία

Ποδόσφαιρο
«Επική» δήλωση Θεοδωρίδη για την διαιτησία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο διαιτητής έπαιζε 80-20" είπε… παραπονούμενος ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού

Όλη η Ελλάδα θαύμασε το βράδυ του Σαββάτου τον ΟΦΗ και οργίστηκε για τα εις βάρος του λάθη της διαιτησίας από τον ρέφερι Παπαδόπουλο και τον VAR Κουμπαράκη, ωστόσο ήρθε και μία… επική δήλωση για γέλια και για κλάματα. 

Αυτή έγινε από τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος επιτέθηκε στον Παπαδόπουλο ότι η διαιτησία του ήταν 80-20 υπέρ του ΟΦΗ (!) και ανέφερε ότι ο διαιτητής το πρωί του Σαββάτου (19/10) έπινε καφέ με το γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Είχαμε και τη διαιτησία πάνω από το κεφάλι μας. Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από τη σημερινή. Καλά έλεγαν οι εφημερίδες σήμερα ότι έπινε καφέ ο Σαραϊδάρης με τον διαιτητή και τον επόπτη. Για όλα φταίτε εσείς και η ΕΠΟ κ. Γραμμένε, γι' αυτό το κατάντημα. Σας λυπάμαι. Έχετε ξαναγίνει να περάσουν 20 λεπτά για να ακυρωθεί γκολ ομάδας; Ο διαιτητής έπαιζε 80-20, πάρτε τους τη σφυρίχτρα.

Ο Πορτογάλος (σ. Περέιρα) κατέβασε σήμερα όλη τη Θεσσαλονίκη, τους διαιτητές, που έπιναν καφέ με τον Σαραϊδάρη. Σε όλα τα ματς κατεβάζουν τους χειρότερους διαιτητές που μπορούν να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Καλό θα είναι με το VAR να μας δείξουν τι συνέβη και ακυρώθηκε το γκολ που ήταν χάρμα οφθαλμών. Δέκα παίκτες αλλάξαμε και σφυρίχθηκε οφσάιντ μετά από 20 λεπτά. Φάγαμε και κλωτσιές σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρουμε πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα εναντίον της Μπάγερν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News