Διαψεύδει ο Ολυμπιακός το ενδιαφέρον για τον Ιατρούδη του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Διαψεύδει ο Ολυμπιακός το ενδιαφέρον για τον Ιατρούδη του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υψηλόσωμος φορ δεσμεύεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με τους κιτρινόμαυρους ενώ πρόσφατα είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Μετά την «κλεισμένη» μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν σταματά να αναζητεί κι άλλους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές που θα τον ενισχύσουν στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται ζωηρά για τον Γιάννη Ιατρούδη. Πρόκειται για τον 20χρονο άσο του Εργοτέλη, που αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα. Ο πανύψηλος φορ (1,90μ.) δεσμεύεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με τους κιτρινόμαυρους, ενώ πρόσφατα είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Ο Ιατρούδης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρσι έχοντας 34 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα τα 6 από αυτά τα γκολ τα πέτυχε στο Κύπελλο βρίσκοντας δίχτυα απέναντι σε ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο ματς, ένα Κυπέλλου και ένα στην Super League 2 (που διακόπηκε επ’ αόριστον).

Ο Ολυμπιακός ωστόσο διαψεύδει το  σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας πως υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και προεργασία για την περίπτωση του Γιάννη Ιατρούδη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News