Με το βλέμμα στον Αστέρα ο ΟΦΗ και ξεκάθαρη προσέγγιση

Ποδόσφαιρο
Με το βλέμμα στον Αστέρα ο ΟΦΗ και ξεκάθαρη προσέγγιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος για την ομάδα του Ηρακλείου η συνεχόμενη βελτιωμένη απόδοση

Αν ο ΟΦΗ είχε φύγει με το διπλό από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως στο ποδόσφαιρο δε χωρούν υποθέσεις.

Θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον Βόλο, με βάση την απόδοση και τις ευκαιρίες, όμως αυτό που έχει σημασία είναι τα πραγματικά δεδομένα.

Η αξιολόγησή τους είναι ίσως το πιο χρήσιμο κομμάτι και το... δίδαγμα που δίνει μια ήττα είναι πολλές φορές ακόμη χρησιμότερο. Μιλάμε για τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που οι προπονητές αξιοποιούν ενόψει του επόμενου αγώνα, ώστε κάθε φορά να γίνεται ένα βήμα μπροστά.

Είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του δίνουν μεγάλη σημασία στην ανάλυση όλων των δεδομένων. Κυρίως αυτά που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος, αλλά και πώς στάθηκαν πνευματικά οι ποδοσφαιριστές σε όλα τα χρονικά διαστήματα και τις συνθήκες της αναμέτρησης.

Η ήττα στον Βόλο ανήκει στο παρελθόν και ήδη έγινε... στροφή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή. Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι το ζητούμενο, αλλά, έχοντας μπροστά σχεδόν όλη την εβδομάδα, στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό έδωσε... δουλειά για τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης, όπως ήταν η αμυντική λειτουργία σε ένα μεγάλο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Επιπλέον, ο ΟΦΗ δεν έδειξε την αποτελεσματικότητα που τον χαρακτήρισε τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Είναι πιθανό να πρόκειται για μια... παρένθεση, καθώς δεδομένα η ομάδα του Ηρακλείου διαθέτει ποιοτικούς εκτελεστές. Η τεχνική ηγεσία, όμως, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, δίνοντας έμφαση σε όλες τις λεπτομέρειες.

Η προσέγγιση είναι ξεκάθαρη, αφού οι Κρητικοί κινούνται με συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία και με αυτή ως επίκεντρο θέλουν να παρουσιάζουν μια συνεχόμενα καλύτερη εικόνα.

Ο Γιώργος Σίμος εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές και, από ό,τι φαίνεται, το ροτέισον θα ανοίξει τις επόμενες εβδομάδες, είτε από ανάγκη, είτε από επιλογή. Επιπλέον, κάποιοι παίκτες “χτυπούν” την πόρτα της 11άδας, αξιοποιώντας τον αγωνιστικό χρόνο που τους έχει δοθεί, ακόμη και ως αλλαγή. Ένας από αυτούς είναι ο Φιγκεϊρέντο, που έκανε αισθητή την παρουσία του στο ματς με τον Βόλο για ένα ημίωρο, αλλά και στο 10λεπτο που έπαιξε κόντρα στον Παναιτωλικό. Τέλος, ο χρόνος είναι “σύμμαχος” και για τους Κουτρουμπή και Στάικο, που ενσωματώθηκαν τελευταίοι με την υπόλοιπη ομάδα, όμως έχουν ήδη ανεβάσει “στροφές”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News