Απέδρασε με Λιβάγια από το Αγρίνιο η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Απέδρασε με Λιβάγια από το Αγρίνιο η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αλλά δίκαιη επικράτηση για την Ένωση 0-1 τον Παναιτωλικό

Με ένα υπέροχο γκολ του Λιβάγια στο 69ο λεπτό η ΑΕΚ «ξεκλείδωσε» τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Αγρίνιο και πήρε ένα μεγάλο διπλό με 0-1 επί του Παναιτωλικού.

Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι αλλά μετά το 20’ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τη ροή του αγώνα. Στο β’ μέρος η Ένωση έψαχνε όλο και περισσότερο το γκολ, ο Λιβάγια είχε προειδοποιήσει σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις και τελικά στο 69’ ελίχτηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Κνετ. Λιγο πριν το τέλος μάλιστα ο Κροάτης φορ είχε και δοκάρι.

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα για τον Παναιτωλικό, που παραμένει βυθισμένος χωρίς βαθμό στην ουρά της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ με την έλευση Κωστένογλου έχει πάρει τα πάνω της, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και μάλιστα είναι πολύ σημαντικό ότι μετά την Τρίπολη, πέρασε νικηφόρα από άλλη μια δύσκολη έδρα. Έτσι πάει με άλλον αέρα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Οι ενδεκάδες: 

Παναιτωλικός: Κνετ – Μπάλμπι, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς – Λουσέρο (76’ Καββαδίας), Ταχάρ (81’ Τσιγγάρας) - Ντίας (87' Μπαϊροβιτς), Ντάλσιο, Αριγίμπι - Μοράρ.

ΑΕΚ:  Μπάρκας – Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης – Παουλίνιο, Κριστιτσιτς (77’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Λόπες – Μάνταλος (83’ Χουλτ) – Αλμπάνης (64’ Γιακουμάκης), Λιβάια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News