Πλατανιάς-ΟΦΗ 1-0 (τελικό)

Ποδόσφαιρο
Πλατανιάς-ΟΦΗ 1-0 (τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευκαιρία για συμπεράσματα και διατήρηση ρυθμού

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στα Χανιά, όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στο γήπεδο του Μάλεμε.

Ο Γιώργος Σίμος θα έχει την ευκαιρία για συμπεράσματα, ενώ για την ομάδα του Γιάννη Τάτση είναι ένα σημαντικό «τεστ» ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η εξέλιξη του αγώνα

1’ Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

3' Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Καραγκούνης θα βγει τετ-α-τετ με τον Γουάλι, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αποκρούει. 

Ισορροπημένο το ματς, με τους δύο αντιπάλους να μην έχουν πιάσει ρυθμό, ενώ δεν υπάρχουν ως τώρα αξιόλογες τελικές προσπάθειες.

31' Πρώτη καλή τελική προσπάθεια με τον Βαζ, όμως το δυνατό σουτ του Πορτογάλου μέσα από την περιοχή, θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

33' Κεφαλιά του Μπιανκόνι από τη μικρή περιοχή, αλλά δε θα βρει στόχο. 

35' Λάθος των παικτών του ΟΦΗ στη μεσαία γραμμή, ο Καραγκούνης βγαίνει απέναντι από τον Γουάλι, που θα αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια. 

43' Καλή ευκαιρία για την ομάδα του Ηρακλείου, με το σουτ του Φερέιρα από το ύψος του πέναλτι να περνάει άουτ. 

45' Νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Γουάλι στο κοντινό σουτ του Ποζατζίδη, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο Περδίκης πρόλαβε τον Μπιανκόνι. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. 

55' Σουτ του Φιγκεϊρέντο με καλές προϋποθέσεις μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα κοντράρει σε ένα αμυνόμενο. 

59' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ 1-0: Ο Πλατανιάς κερδίζει πέναλτι από το μαρκάρισμα του Μπολάκη στο Νίλι. Ο Μπιανκόνι αναλαμβάνει την εκτέλεση, ο Γουάλι θα αποκρούσει, όμως στην επαναφορά ο Νίλι πετυχαίνει το 1-0. 

Ο ΟΦΗ έχει την κατοχή της μπάλας στο τελευταίο ημίωρο και πιέζει για την ισοφάριση, χωρίς όμως να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες μπροστά στην αντίπαλη εστία. 

Τελευταίο σφύριγμα, 1-0 το τελικό αποτέλεσμα, μετά από ένα μέτριο δεύτερο μέρος. 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι (72' Δερμιτζάκης), Μπράουν (64' Μαρινάκης), Μπολάκης, Περδίκης (83' Κουτρουμπής), Δεληγιαννίδης (83' Μακρυδάκης), Σουρνάκης (64' Νάστος), Σακόρ (72' Στάικος), Βαζ (64' Ναμπί), Φερέιρα (50' Νοικοκυράκης), Ντίνας (64' Τσιλιανίδης), Φιγκεϊρέντο (72' Σεμέντο).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Μάικιτς, Ματέους Λεϊρία, Μποκέτι, Νίλι, Καραγκούνης, Μπιανκόνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News