Με ταπεινότητα και δουλειά συνεχίζουν παίκτες και τεχνική ηγεσία στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Με ταπεινότητα και δουλειά συνεχίζουν παίκτες και τεχνική ηγεσία στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Γιαννούλη και Κοροβέση

Η μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ έφερε χαμόγελα στις τάξεις του ΟΦΗ, όμως ήδη όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα στη συνέχεια της σεζόν.

Στην ομάδα του Ηρακλείου δε μένουν σε ένα αποτέλεσμα, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Φυσικά υπάρχει ικανοποίηση, αλλά ταυτόχρονα και ταπεινότητα, με μοναδικό ζητούμενο να συνεχίσουν τη δουλειά για τις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται.

Τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Γιώργος Σίμος και οι παίκτες θέλουν η ομάδα να αποδίδει καλά, ώστε ο κόσμος να χαίρεται με το θέαμα που θα προσφέρει. Έτσι, είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν ακόμη περισσότερο, ώστε να φτάσουν σε ακόμη καλύτερο επίπεδο.

Από κει και πέρα, με τη σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους τραυματισμούς των Γιαννούλη και Κοροβέση. Ο πρώτος αποχώρησε από το ματς με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ο δεύτερος έχει κάκωση στην ποδοκνημική από το αντιαθλητικό τάκλιν του Κουρμπέλη.

Τέλος, όπως είναι γνωστό αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένα δύο φιλικά παιχνίδια με τον Πλατανιά, την Τετάρτη (εκτός έδρας) και το Σάββατο (εντός έδρας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News