Σίμος: «Δίκαιη νίκη με μεγάλο αντίπαλο, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Δίκαιη νίκη με μεγάλο αντίπαλο, συνεχίζουμε τη δουλειά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος και προσγειωμένος ο Γιώργος Σίμος μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Σίμος με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους, εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος μετά το μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού.

Ο 41χρονος τεχνικός εξήρε την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές.

Αρχικά υπογράμμισε για το ματς: «Κάναμε ένα αρκετά καλό αγώνα και είχαμε πολλά από τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να βλέπουμε στο παιχνίδι μας. Θεωρώ, ότι πήραμε μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές μας εδώ και 45 μέρες που είμαστε μαζί, δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό και αξίζουν το σεβασμό για αυτή τη σπουδαία νίκη. Έχουμε δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, ώστε να βελτιώσουμε κι άλλο κάποια στοιχεία του ποδοσφαίρου μας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους που ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τους γνωρίζω και είναι άνθρωποι με εμπειρία, γνώση και ικανότητα. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Οι στόχοι μας, είναι η κάθε μας μέρα. Να βελτιωνόμαστε ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωποι, άρα στόχος είναι η κάθε εβδομάδα και ο κάθε αγώνας. Στο τέλος της χρονιάς, θα δούμε τι έχουμε καταφέρει μέσα από αυτό».

Για τη μεταγραφική δραστηριότητα της τελευταίας μέρας: «Υπάρχει ένα παράθυρο για τους ελεύθερους παίκτες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο θα το δούμε. Ξαναλέω όμως ότι έχουμε ένα γκρουπ παικτών, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Είμαστε μια χαρά».

Αναφερόμενος στα τακτικά στοιχεία που είχε ζητήσει: «Θέλαμε να ελέγξουμε το τέμπο και το ρυθμό. Να πιέσουμε ψηλά, γιατί και ο Παναθηναϊκός θέλει τον έλεγχο. Νομίζω τα καταφέραμε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Θέλαμε μέσα από αυτό να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές».  

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να δημιούργησε πίεση το εξαιρετικό ξεκίνημα: «Είμαστε πρώτοι που βάζουμε πίεση στους εαυτούς μας. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Δε νιώθουμε καμία πίεση, νιώθουμε τη χαρά του ποδοσφαίρου. Στις 14 Σεπτεμβρίου θα δώσουμε το πρώτο ματς στο σπίτι μας και θέλουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας. Στόχος να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι από το σημερινό. Δεν έχουμε πίεση, αλλά αντιθέτως κίνητρο, αναμένοντας το επόμενο ματς».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News