Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3 Live (τελικό)

Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3 Live (τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμέτρηση πρόκληση για τους Κρητικούς στο ΟΑΚΑ

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική της Super League 1.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει δύσκολη αποστολή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όμως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Σίμος επιλέγει την ίδια 11αδα που είχε παρατάξει και στο ματς της πρεμιέρας με τον Άρη.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Πρώτη σέντρα στο αποψινό ματς. 

7' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με το Ναμπί να κάνει το δυνατό σουτ, ο Διούδης αποκρούει με τα ακροδάχτυλα και η μπάλα σταματά στο κάθετο δοκάρι. 

17' Παράλληλη σέντρα του Ζαχίντ από αριστερά, ο Μακέντα από το ύψος του πέναλτι δε θα κάνει το πλασέ και οι αμυντικοί του ΟΦΗ θα απομακρύνουν. 

20' Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με καλή κυκλοφορία κρατάνε τη μπάλα κοντά στην περιοχή του αντιπάλου, ο Τσιλιανίδης θα σουτάρει με δύναμη, όμως η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

23' Κίτρινη κάρτα στον Πούγγουρα, που "γκρέμισε" τον Δημήτρη Μάνο. 

26' Ο Ναμπί βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως βιάστηκε να εκτελέσει και το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε παράλληλα με την εστία. 

30' Ωραία κάθετη πάσα στον Μάνο, που θα μπει με δύναμη στην περιοχή, όμως το σουτ του έφυγε άουτ. 

32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Ωραία πάσα του Τσιλιανίδη για τον Μάνο, αυτός βγαίνει απέναντι στον Διούδη και πλασάρε εύκολα για το 0-1. Αρχικά ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ, όμως μετά από έλεγχο VAR ο διαιτητής Τζήλος έδειξε σέντρα. Προβάδισμα για τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. 

38' Κίτρινη κάρτα στον Χουάν Νέιρα για αντικανονικό μαρκάρισμα. 

42' ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕΣΩ VAR: Από την εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη, ο Γιαννούλης έγινε κάτοχος της μπάλας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το γκολ δεν μέτρησε τελικά μετά από έλεγχο VAR, με τον διαιτητή Τζήλο να υποδεικνύει φάουλ του σκόρερ στον Μακέντα. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είναι μπροστά με 0-1 χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποιεί στο ΟΑΚΑ. Θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ, με βάσει τις τελικές προσπάθειες. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Με αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Μπουζούκης στη θέση του Χατζηγιοβάνη. 

47' Σουτ από τον Πούγγουρα, ο Σωτηρίου θα μπλοκάρει σταθερά. 

49' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-2: Κάθετη πάσα του Νέιρα για τον Μάνο στον κενό χώρο, αυτός με άψογο "τελείωμα" πετυχαίνει το 0-2. Ο Τζήλος περίμενε ενημέρωση από τον έλεγχο VAR και κατακυρώνει το γκολ, με τους παίκτες του ΟΦΗ να πανηγυρίζουν.

52' Κίτρινη κάρτα στον Ινσούα. 

58' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-3: Απίστευτο ματς από τους Κρητικούς. Ο Μάνος εκμεταλλεύεται το λάθος του Μπουζούκη, δίνει την ασίστ για τον Τσιλιανίδη και αυτός σημειώνει το 0-3! 

60' Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Μολό στη θέση του Νούνιες. 

62' Κίτρινη κάρτα στον Δώνη. 

63' Κεφαλιά του Ινσούα θα περάσει εκτός εστίας.

67' Κόρνερ του Ζαχίντ, κεφαλιά του Δώνη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

70' Κλείνει τις αλλαγές του ο Παναθηναϊκός, με τον Περέα αντί του Κολοβού. 

78' Κίτρινη κάρτα στον Γιόχανσον.

79' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Γιαννούλη να αποχωρεί με πρόβλημα στον προσαγωγό. Τη θέση του Γιαννούλη παίρνει ο Μπράουν, με τον νεοεισελθόντα παίκτη του ΟΦΗ να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαρινάκη να μετατοπίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

83' Δίνεται πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε ανατροπή του Περέα από τον Μαρινάκη. Ο Μακέντα εκτελεί και νικά τον Σωτηρίου, μειώνοντας 1-3 για τον Παναθηναϊκό.

85' Κίτρινη κάρτα στον Μακέντα για σκληρό φάουλ πάνω στον Νέιρα.

86' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Σακόρ στη θέση του Ναμπί.

90' Ο Φιγκεϊρέντο κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Δημήτρη Μάνου.

95' Aπευθείας κόκκινη κάρτα στον Κουρμπέλη (μέσω VAR) για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κοροβέση. Αποχώρησε τραυματίας ο παίκτης του ΟΦΗ!

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΟΦΗ 1-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Νούνιες (60' Μολό), Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (46' Μπουζούκης), Κολοβός (70' Περέα), Μακέντα.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης (79' λ.τ. Μπράουν), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (86' Σακόρ), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος (90' Φιγκεϊρέντο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News