Μεταγραφικός… πυρετός στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Μεταγραφικός… πυρετός στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχείς επαφές για τους κεντρικούς αμυντικούς που θα αποκτηθούν

Τα τελευταία “κομμάτια” από το... παζλ του ΟΦΗ γι’ αυτή τη σεζόν αναμένονται με αγωνία εντός της εβδομάδας.

Στην ομάδα του Ηρακλείου επικρατεί μεταγραφικός... πυρετός, καθώς έχουν κορυφωθεί οι επαφές για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Οι διοικούντες είναι συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι, “φορτσάροντας” αυτές τις μέρες για να “κλείσουν” τα ανοιχτά μέτωπα, ενώ ίσως έχουν αυξηθεί κάπως οι πιθανότητες να απασχολήσει και κάποιος παίκτης από τη λίστα των “ελεύθερων”.

Η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών είναι το βασικό ζητούμενο, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για αμυντικό μέσο.

Η αναμονή για τον Ιμάν Σαλίμι συνεχίζεται, αφού η έκδοση της βίζας του Ιρανού είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την υλοποίηση της μεταγραφής. Αν ο 23χρονος δεν καταφέρει να πάρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, δε θα μπορέσει να αγωνιστεί εκτός συνόρων της πατρίδας του. Αυτή είναι η μοναδική εκκρεμότητα, αφού υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο, ενώ και η Τράκτορ Σάζι έχει ενημερωθεί για την καταβολή της ρήτρας.

Στο τελικό στάδιο είναι οι συζητήσεις και για τον έτερο στόπερ, με τον οποίο φαίνεται να υπάρχει καταρχήν συμφωνία στα βασικότερα σημεία. Έτσι, συνεχίζονται οι επαφές με την ομάδα στην οποία ανήκει, ώστε το θέμα να κλείσει οριστικά.

Από ’κει και πέρα, στο μέτωπο των αποχωρήσεων απομένουν τα διαδικαστικά για τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Οικονόμου. Μάλιστα, ο νεαρός μέσος φαίνεται ότι έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στη Football League με τη φανέλα της Καλαμάτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News