Με 20 παίκτες η πρώτη αποστολή του ΟΦΗ, εκτός ο Φελίπε Φερέιρα

Ποδόσφαιρο
Με 20 παίκτες η πρώτη αποστολή του ΟΦΗ, εκτός ο Φελίπε Φερέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία επί κρητικού εδάφους ενόψει Άρη

Την τελευταία προπόνηση στο Ηράκλειο πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, αφού η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, με την έκπληξη να αφορά την απουσία του Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος κρίθηκε ότι δεν είναι απολύτως έτοιμος για το ματς της πρεμιέρας, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Βαζ (με ενοχλήσεις στη μέση).

Εκτός είναι επίσης ο ανέτοιμος Μίγγος, που είναι στο τελικό στάδιο για την επάνοδο από την επέμβαση χιαστού, αλλά και ο Άγγελος Οικονόμου.

Την 20μελη αποστολή απαρτίζουν οι Σωτηρίου, Γουόλι, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο, Μάνος, Σάσι, Ντίνας, Μπολάκης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης.

Οι Κρητικοί αναχωρούν αύριο στις 8 το πρωί για την Αθήνα και από κει θα "πετάξουν" με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να βρίσκονται γύρω στις 11. Η προπόνηση σε αθλητικό κέντρο της συμπρωτεύουσας έχει προγραμματιστεί στις 6 το απόγευμα. Η επιστροφή της αποστολής το πρωί της Κυριακής, θα γίνει και πάλι με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News