Έβαλε τα κλάματα με τον τραυματισμό του ο Φορτούνης

Ποδόσφαιρο
Έβαλε τα κλάματα με τον τραυματισμό του ο Φορτούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς!», σημειώνει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ…

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σε Πολωνία και Αυστρία και άπαντες ήταν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα (δεν έχασε σε κανένα φιλικό ματς) και κυρίως από την εικόνα που έβγαλε η ομάδα το τελευταίο 15ημερο εκτός Ελλάδας, ωστόσο η επιστροφή στην πατρίδα έφερε μαύρα σύννεφα πάνω από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Και αυτό γιατί αποδείχτηκε πως ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη στο τελευταίο φιλικό με το Αμβούργο ήταν πολύ σοβαρός, με τον 26χρονο ηγέτη των Πειραιωτών να παθαίνει ρήχη χιαστού δεξιού γονάτου και η επάνοδός του στη δράση να αναμένεται να λάβει χώρα μετά από ένα εξάμηνο.

Η είδηση αυτή προκάλεσε -όπως ήταν φυσιολογικό- αναστάτωση σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, από παίκτες, τεχνική ηγεσία και φιλάθλους, μέχρι τη διοίκηση και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε πρόσφατα επιβραβεύσει τον παίκτη για την προσφορά του στην ομάδα με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, με τον ίδιο τον Κώστα Φορτούνη να αιφνιδιάζεται από το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο 26χρονος Τρικαλινός μεσοεπιθετικός είχε δει την επομένη ημέρα του τραυματισμού του το γόνατο να ξεπρήζεται και πίστεψε πως όλα είναι εντάξει, με τον γιατρό Χρήστο Θέο να είναι, όμως, συγκρατημένος (πίστευε πως είτε επρόκειτο για κάτι ασήμαντο, είτε για κάτι πολύ σοβαρό) και δυστυχώς να επαληθεύεται την Πέμπτη.

Η ζημιά έγινε γιατί το γόνατο του Φορτούνη τράκαρε με γόνατο αντιπάλου, έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα και κόλλησε το πόδι του, με τον παίκτη να αδυνατεί να πιστέψει την ατυχία που είχε μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επί ελληνικού εδάφους και να μην μπορεί να το πιστέψει. Ακούστηκε μέχρι κι ότι έβαλε τα κλάματα...

Όσον αφορά στην επέμβαση που θα χρειαστεί να κάνει, δεν έχει ακόμα οριστεί αν αυτή θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή την επόμενη, με τον επίσημο Ολυμπιακό να είναι, πάντως, δίπλα του και να του στέλνει το εξής μήνυμα το πρωί της Παρασκευής μέσω των social media: "Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς! Είμαστε όλοι δίπλα σου αρχηγέ και σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!"

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News