Προπονητής, μεταγραφές και αναχώρηση για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Προπονητής, μεταγραφές και αναχώρηση για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Γεμάτη» εβδομάδα για την ομάδα του Ηρακλείου

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα είναι πολύ σημαντική για τον ΟΦΗ, αφού δρομολογούνται οι τελικές εξελίξεις στα βασικά «μέτωπα».

Το θέμα του προπονητή είναι στην πρώτη γραμμή, αφού οι συζητήσεις έχουν φτάσει πλέον στην τελική ευθεία. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου έχουν μπει στις τελικές λεπτομέρειες, με τον Γιώργο Σίμο να είναι ο επικρατέστερος.

Όλα δείχνουν ότι οι ανακοινώσεις δε θα αργήσουν, ενώ στο γκρουπ για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα προστεθεί και ο Γρηγόρης Τσινός. Μένει να αποσαφηνιστεί ο ρόλος του, ενώ αυτή η προοπτική είχε συζητηθεί από το περασμένο καλοκαίρι, αφού πρόκειται για ένα από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιάννη Σαμαρά.

Από κει και πέρα, σε μεταγραφικό επίπεδο εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να «κλείσουν» και κάποιες μεταγραφές. Τερματοφύλακας και δύο στόπερ τουλάχιστον είναι οι άμεσες προτεραιότητες, ενώ στον ΟΦΗ δε θα βιαστούν για τον επιθετικό περιοχής.

Τέλος, την Πέμπτη το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί για 20 μέρες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μία μέρα νωρίτερα την Τετάρτη 10/7 (11:00 π.μ.) θα γίνει στο ιστορικό Μουσείο Κρήτης η παρουσίαση για τα εισιτήρια διαρκείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News