Αντριάνο Τρόκα: Από την Αναγέννηση Ιεράπετρας στον Ατρόμητο Αθηνών

Ποδόσφαιρο
Αντριάνο Τρόκα: Από την Αναγέννηση Ιεράπετρας στον Ατρόμητο Αθηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O 16χρονος ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στην Κ17 της ομάδας του Περιστερίου…

Στον Ατρόμητο Αθηνών ανήκει κι επίσημα ο 16χρονος Αντριάνο Τρόκα που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην «ακριτική» Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με το ιστορικό σωματείο της Κρήτης, μαγνήτισε τα βλέμματα των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου και πλέον ενσωματώθηκε τη Κ17 του Ατρόμητου Αθηνών που αγωνίζεται στη Super League.

Ο Αντριάνο Τρόκα γεννήθηκε το 2003 και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Απο την Ακαδημία μεταπήδησε στην ομάδα των Νέων της Αναγέννησης και στην συνέχεια στην αντρική, από όπου ξεχώρισε. Ήταν αρχηγός της Μικτής Λασιθίου. Από την Ακαδημία της Αναγέννησης έχουν αγωνιστεί επαγγελματικά οι ποδοσφαιριστές: Γιαννιτσανάκης, Δεδελετάκης, Αγγελάκης, Κουτούζος και Πηγιάκης ενώ τώρα προστίθεται και ο Αντριάνο Τρόκα.

Το γεγονός αυτό έκανε περήφανη όλη την οικογένεια της Αναγέννησης, καθώς ο Αντριάνο συμμετείχε στην Ακαδημία των Λιονταριών από 5 χρονών τιμώντας την φανέλα και έχοντας καθορισιτική συμβολή σε πολλές στιγμές περηφάνιας και χαράς.

*Στη φωτογραφία,  με τον προπονητή του κ. Δεδελετάκη (αριστερά) και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου κ. Κορακάκη (δεξιά).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News