default-image

Κρίνεται του Μπεργκ στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Κρίνεται του Μπεργκ στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθοριστική η σημερινή μέρα για την υπόθεση του Σουηδού

Την απάντηση του Μάρκους Μπεργκ περιμένουν στον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την αποψινή αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει πρόταση στον πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος καλείται να πάρει την οριστική του απόφαση.

Από τη μία, ο έμπειρος φορ σκέφτεται το "πράσινο" παρελθόν του και έχει κάποιους ενδοιασμούς, από την άλλη η σύζυγός του έχει μεγάλη επιθυμία να γυρίσει και να ζήσει η οικογένειά της στη χώρα μας. Στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι πως ο Σκανδιναβός θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει, την ίδια ώρα που δεν σκοπεύουν να τον περιμένουν για πολύ, ώστε να προχωρήσουν στις εναλλακτικές που υπάρχουν.

Σε περίπτωση που απαντήσει θετικά και υπογράψει στον Ολυμπιακό, τότε θα του δοθούν δύο εβδομάδες ξεκούρασης και θα ενσωματωθεί στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" πριν αυτή αναχωρήσει για το Γκντανσκ, στις 24 Ιουνίου. Αυτό άλλωστε θα ισχύσει και για τους υπόλοιπους διεθνείς που έχει στο ρόστερ της η ομάδα, που δεν είναι και λίγοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News