Στην Ολλανδία θα «χτιστεί» ο νέος ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στην Ολλανδία θα «χτιστεί» ο νέος ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των Κρητικών

Επί ολλανδικού εδάφους θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ, όπου θα μπουν τα «θεμέλια» για την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η "χώρα της τουλίπας" θα είναι ο τελικός προορισμός των Κρητικών, καθώς εκεί θα γίνουν οι προπονήσεις και φιλικοί αγώνες για ένα 20ημερο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς και το τεχνικό επιτελείο κατέληξαν στο πρόγραμμα για το σύνολο της προετοιμασίας, με αφετηρία τις 26 Ιουνίου, όπου για ένα τριήμερο οι ποδοσφαιριστές ανά γκρουπ θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί στο ΒΑΚ για την Δευτέρα 1η Ιουλίου, ενώ η ομάδα θα παραμείνει στο Ηράκλειο ως τις 10 του ίδιου μήνα. Στις 11/7 θα αναχωρήσει η αποστολή για Ρότερνταμ και θα παραμείνει στην Ολλανδία μέχρι και τις 31/7.

Με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιηθεί το σημαντικό αυτό διάστημα και για το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όπου για 20 μέρες θα γίνουν εργασίες πλήρους ανακαίνισης και σημαντικές παρεμβάσεις (θα αλλάξει ολοκληρωτικά όψη).

Στην Ολλανδία, ο ΟΦΗ θα βρεθεί σε δύο διαφορετικά αθλητικά κέντρα. Από 11 ως 19 Ιουλίου στο ένα και από 19 ως 30 του μήνα στο δεύτερο. Τις επόμενες ημέρες θα φιξαριστούν όλες οι λεπτομέρειες και αναμένεται να γίνουν γνωστά τα φιλικά παιχνίδια των Κρητικών στη «χώρα της τουλίπας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News