Κουτσιανικούλης: Αυτό που καταφέραμε ήταν άθλος

Ποδόσφαιρο
Κουτσιανικούλης: Αυτό που καταφέραμε ήταν άθλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μιλάει για την παραμονή της ομάδας αλλά και το μέλλον της…

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε φέτος η ομάδα του ΟΦΗ εως ότου καταφέρει να διασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Ο έμπειρος Βασίλης Κουτσιανικούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του sport-fm, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε, χαρακτηρίζοντας την άθλο ενώ μίλησε με αισιοδοξία και για την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κουτσιανικούλη:

Για τα όσα έζησε το βράδυ της Τετάρτης: «Για να πω την αλήθεια , δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω με λόγια. Όποιος ήταν στο γήπεδο και έζησε όλο αυτό, γράφτηκε. Ήταν απίστευτα συναισθήματα, μόλις σε ένα-δύο λεπτά».

Για τη σεζόν του ΟΦΗ: «Περάσαμε δύσκολα όλη τη χρονιά. Τον Οκτώβρη είχαμε μόνο δύο βαθμούς. Το Γενάρη άλλαξε σχεδόν ριζικά η 11 ενδεκάδα. Μπήκαν άλλοι άνθρωποι που άλλαξαν τη φιλοσοφία. Αυτό που καταφέραμε ήταν άθλος. Κάθε αγωνιστική ήμασταν ή στη ζώνη υποβιβασμού ή στο μπαράζ. Καταφέραμε και μείναμε στο μπαράζ απέναντι στον Πλατανιά που στάθηκε πολύ καλά. Ήταν κρίμα και γι’ αυτούς και για εμάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Ο Πλατανιάς στάθηκε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια. Εμείς είχαμε περισσότερο άγχος. Έτσι φάνηκε. Ευτυχώς κύλησαν όλα υπέρ μας και βγήκε μια πολύ δύσκολη χρονιά».

Για το τι άλλαξε με τον ερχομό του Χάιμε Βέρα: «Παίξαμε όλα τα ματς στα ίσα, όπως για παράδειγμα μέσα στην Τούμπα, αλλά και με τον Ολυμπιακό, άσχετα που δεν μας βγήκαν όπως θέλαμε. Αν είχαμε ευκολία στο γρήγορο σκοράρισμα δεν θα μπαίναμε σε μπελάδες. Για ένα βαθμό μπήκαμε στο μπαράζ».

Για την αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της ομάδας: «Χωρίς να υπερβάλλω έφτασα στα 30 μου για να ζήσω μια ποδοσφαιρική εμπειρία τέτοια, όπου ο ποδοσφαιριστής ασχολείται μόνο με την προπόνηση και το αγωνιστικό κομμάτι. Μπήκαν άνθρωποι που μας βοήθησαν σε αυτό. Από το καλοκαίρι θα υπάρχει ριζική αλλαγή η ομάδα. Μπήκαμε σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Αφήνουν τον ποδοσφαιριστή να κάνει τη δουλειά του. Στο οργανωτικό κομμάτι ο ΟΦΗ ανταγωνίζεται Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ».

Για το αν θα μείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν: «Δεν έχουμε μπει ακόμα σε διαδικασία συζητήσεων από την επόμενη εβδομάδα. Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της καριέρας μου. Είχα πει ότι τα είχα ζήσει όλα, μέχρι το προχθεσινό. Όμως στην ομάδα αλλάζουν όλα προς το καλύτερο και οποιοσδήποτε θα ήθελε να μείνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News