Το όραμα του Σαμαρά για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Το όραμα του Σαμαρά για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στην Ισπανία για το πρότζεκτ των Κρητικών

Το πέρασμα του Γιώργου Σαμαρά από τη Σαραγόσα δεν ήταν μεγάλο σε διάρκεια, όμως οι Ισπανοί δεν ξεχνούν την παρουσία του.

Μάλιστα, το πρότζεκτ που «τρέχει» στον ΟΦΗ ως διοικητικό στέλεχος κέντρισε το ενδιαφέρον τους και έτσι παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Σαραγόσα, «El Periodico de Aragon».

Μίλησε για αρκετά θέμα με επίκεντρο την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα και κάθε «σταθμό» της ξεχωριστά, όμως ρωτήθηκε αρκετές φορές για αυτό που επιχειρεί στην ομάδα του Ηρακλείου.

Όπως είπε το πλάνο αυτό υπήρχε αρκετό καιρό στο μυαλό του και το δούλευε για τρία χρόνια: «Πάλευα το πρότζεκτ για τρία χρόνια. Στην αρχή της περιόδου, επιτέλους, δόθηκαν οι δυνατότητες για να γίνει πραγματικότητα. Εψαχνα για την ομάδα καθαρούς ανθρώπους που να προσέχουν όχι μόνο τον ΟΦΗ αλλά και όλη την κοινωνία γιατί αποτελεί μέρος του νησιού. Αυτή είναι η δική μας νοοτροπία. Έχουμε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο. Το σημαντικό είναι να χτίσουμε μια καλή ευρωπαϊκή βάση».

Ακόμη αναφέρθηκε και στις αρμοδιότητες που έχει στο νέο εγχείρημα για τον ΟΦΗ: «Ο ιδιοκτήτης είναι Ελληνοαμερικανός και ζει στις ΗΠΑ οπότε υπάρχει πέφτει βάρος στα χέρια μου. Ασχολούμαι με τα πάντα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό και το οικονομικό κομμάτι. Σε κάθε θέση υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συγκεκριμένη δουλειά».

Για τη συνεργασία με τον πατέρα του Γιάννη, απάντησε με χιούμορ: «Ο πατέρας μου την προηγούμενη σεζόν άρχισε στην ΑΕΚ αλλά τον... έκλεψα για τον ΟΦΗ. Είναι ένα άτομο που γνωρίζω πολύ καλά και είναι από τους πιο ενημερωμένους στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, των ακαδημιών και πως θα οργανώσει και θα προπονήσει παίκτες. Δουλεύουμε μαζί αλλά σε διαφορετικές θέσεις, τα γραφεία μας είναι δίπλα. Όταν καθόμαστε στο τραπέζι το βράδυ με την μητέρα μου και την αδερφή μου μας ακούν να τσακωνόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News