Βέρα: Δεν ξέρω ποιος είναι φαβορί στο ματς με τον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Βέρα: Δεν ξέρω ποιος είναι φαβορί στο ματς με τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δουλειά ζήτησε από τους παίκτες του τις επόμενες δέκα μέρες ο τεχνικός του ΟΦΗ ενόψει των αγώνων μπαράζ με την ομάδα των Χανίων…

Κάθε άλλο παρά φαβορί χαρακτήρισε την ομάδα του ο Χάιμε Βέρα ενόψει του μπαράζ – παραμονής με τον Πλατανιά. Ο Χιλιανός τεχνικός ζήτησε δουλειά τις επόμενες δέκα ημέρες για το ματς με την ομάδα των Χανίων και τόνισε ότι όσο βρίσκεται αυτός στον πάγκο της ομάδας, ο ΟΦΗ έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο.

«Παίξαμε καλή μπάλα και καταφέραμε να νικήσουμε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος. Δεν γνωρίζω αν είμαστε φαβορί, πρέπει να παίξουμε πρώτα. Έχουμε ακόμα δύο αγώνες.

Πρέπει να δουλεύουμε καλά, να περάσουν αυτά τα δύο παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας δέκα ημέρες ακόμα, τα παιδιά έχουν δύο ημέρες ρεπό και μετά θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για αυτά τα παιχνίδια.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια παίξαμε καλά, κρίμα που με τον Αστέρα δεν πήγαμε τόσο καλά, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν ήρθαμε, ο ΟΦΗ δεν έπαιζε τόσο καλή μπάλα, τώρα είναι άλλη ομάδα. Όπου πάμε, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News