Mε Μπογέ στη Λιβαδειά η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Mε Μπογέ στη Λιβαδειά η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπεριλήφθηκε ο παίκτης στην αποστολή της Ένωσης μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του και δείχνει έτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ…

H Μεγάλη Παρασκευή (26/4) βρήκε "παγωμένη" την ΑΕΚ λόγω του τραυματισμού (μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού) του Λούκας Μπογέ στη ρεβάνς ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία.

Ο 23χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε αγώνα δρόμου στην αποθεραπεία του με το βλέμμα στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με τον ΠΑΟΚ (11/5). Τελικά, είναι και στην αποστολή για την αναμέτρησης της τελευταίας (30ής) αγωνιστικής της Super League με το Λεβαδειακό στη Βοιωτία (5/5, 19:00)

Για τη Λιβαδειά ταξίδεψε κι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά κι ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος ήταν στην αποστολή και για το προηγούμενο ματς. Εκτός, ωστόσο, είναι για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες και Τσόσιτς.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ συνθέτουν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Αλέφ, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News