Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ιβηρική Χερσόνησο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο Δικέφαλο του Βορρά

Εκτός δράσης για αρκετούς μήνες θα χρειαστεί να μείνει ο Αντρέ Βιεϊρίνια, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Λάρισα.

Ο αρχηγός υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για τουλάχιστον έξι μήνες και αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψει στην καλύτερη των περιπτώσεων κάπου στα τέλη Οκτώβριου (αν πάνε όλα καλά).

Για αυτό το λόγο ο Μάριο Μπράνκο κινείται ήδη για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου μπακ-χαφ και, , αυτός δεν αποκλείεται να είναι από την πατρίδα του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη αγορά, έχει καλές επαφές με τους συλλόγους και αναζητείται ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Βιεϊρίνια. Πράγμα πολύ δύσκολο βέβαια, αφού τέτοιοι παίκτες σπανίζουν και φέτος ο Πορτογάλος είναι πραγματικά ο ηγέτης της ομάδας.

Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι και εκείνο του Κώστα Σταφυλίδη, σύμφωνα με το sport-fm.gr, όμως ο Μπράνκο φαίνεται πως δίνει προτεραιότητα στην πορτογαλική αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αφήνει εκτός της περίπτωση του διεθνούς μπακ-χαφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News