default-image

Απονομή στην Τούμπα την Κυριακή για τον ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Απονομή στην Τούμπα την Κυριακή για τον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφόσον ο «Δικέφαλος» κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στην κατάμεστη Τούμπα

Μία ισοπαλία θέλει ο ΠΑΟΚ για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και έχει την ευκαιρία να το κάνει την Κυριακή στην Τούμπα, όταν και υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα στην σημερινή συνεδρίαση της Super League, εφόσον ο «Δικέφαλος» κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο ΚΑΠ αναφέρει ότι το τρόπαιο απονέμεται μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα του πρωταθλητή (ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική παίζει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ) αλλά όπως επίσης σημειώνεται στο άρθρο 25… «κατ΄ εξαίρεση, με απόφαση της διοργανώτριας, μπορεί να απονέμεται και νωρίτερα αν είναι μαθηματικά βέβαιη η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω απονομή έχει καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα και δεν επιφέρει καμία έννομη συνέπεια».

Να σημειωθεί τέλος, ότι η επικύρωση της βαθμολογίας (και η οριστικοποίηση του πρωταθλητή) γίνεται μετά το τέλος όλων των αγώνων.

Δύο ημερομηνίες για τη σέντρα

Στις 17 ή τις 24 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι η προθεσμία για να δηλωθεί στην ΕΠΟ η ημερομηνία της πρεμιέρας λήγει στις 30 Απριλίου και η Σούπερ Λίγκα θα ζητήσει λίγες ημέρες παράταση προτού αποφασίσει για το πότε θα γίνει η σέντρα και να το δηλώσει επίσημα στην Ομοσπονδία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News