Κρατάει χαμηλούς τους τόνους ο Βέρα μετά το 1-3 στο ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο
Κρατάει χαμηλούς τους τόνους ο Βέρα μετά το 1-3 στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη γιατί τις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα παίξουμε την παραμονή μας …», τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ…

Ικανοποιημένος από την νίκη επί του Παναθηναϊκού, αισιόδοξος ότι η κρητική ομάδα θα «σώσει» την κατηγορία αλλά και… προσγειωμένος καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε ο Χάιμε Βέρα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Την χρειαζόμασταν γιατί τις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα παίξουμε την παραμονή μας στην Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας μέχρι τώρα και η νίκη αυτή ήταν πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια».

Για το τι είπε στα αποδυτήρια στους παίκτες του για να αλλάξει η εικόνα: «Τους είπαμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο και πολύ καλό από εμάς μέχρι το γκολ αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω γιατί είχαμε άλλα 45 λεπτά μπροστά μας. Οι παίκτες είναι πολύ δεμένοι και πιστεύουν σε αυτά που κάνουμε την προπόνηση. Από τότε που ήρθαμε έχει ανέβει πολύ η απόδοσή μας και πρώτα απ' όλα κάνουν αυτά που δουλεύουμε κάθε εβδομάδα.

Για αυτό είμαστε χαρούμενοι, συγχαρητήρια στα παιδιά. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, με την διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, όλους, πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα. Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να σκεφτόμαστε τον Αστέρα και με την ίδια νοοτροπία να πάμε να παίξουμε, να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News