Κλειδί για τον ΟΦΗ το σημερινό παιχνίδι με Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Κλειδί για τον ΟΦΗ το σημερινό παιχνίδι με Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο αποτέλεσμα που θα την κρατήσει "ζωντανή" στη διεκδίκηση της παραμονής θέλει η ομάδα του Ηρακλείου...

Η Super League έχει φτάσει στην τελική της ευθεία. Κάθε βαθμός στο ταμείο είναι πολύτιμος, κάθε απώλεια έχει οδυνηρό κόστος. Ο ΟΦΗ στο σημείο που είναι δεν έχει το παραμικρό περιθώριο και είναι υποχρεωμένος να τα δώσει όλα, να παίξει σε καθένα από τα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ιστορία του, για τον κόσμο του, για την επιβίωσή του.

Σήμερα στις 19:00 (μετάδοση ΕΡΤ1) αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, σε ένα γήπεδο που θα είναι άδειο, καθώς οι πράσινοι έχουν τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό αποτελεί ασφαλώς ένα πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ, ο οποίος όμως καλείται να δείξει αποφασιστικότητα και χαρακτήρα νικητή για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Έτσι θα μπορέσει να ανέβει στους 28 βαθμούς και θα περιμένει και το αποτέλεσμα στο ματς «ζωής και θανάτου» ΠΑΣ Γιάννινα (26β.) με Αστέρα Τρ. (28β.) για να μάθει πως θα διαμορφωθούν τα νέα δεδομένα στη μάχη των τελευταίων θέσεων. Στη συνέχεια φιλοξενώντας τον Αστέρα Τρίπολης και παίζοντας στο φινάλε με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα έχει όλα τα φόντα για να τερματίσει από την 12η θέση και πάνω και να αποφύγει ακόμα και το μπαράζ.

Στην αποστολή του ΟΦΗ είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης όχι όμως και ο Αντίλ Ναμπί όπως και οι τιμωρημένοι Μάρκο Μιχόγεβιτς και Μιγκέλ Μεγιάδο και οι τραυματίες, Βαγιεμπά Σακόρ, Γιώργος Στρέζος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Τάσος Παπάζογλου.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Γιακουμάκης, Κυριακίδης, Μπράουν, Ποτουρίδης, Νέιρα, Γιαννούλης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Βουό, Ντίνας, Κοροβέσης, Βαζ, Σάσι, Σόουζα, Νάστος, Κουτσιανικούλης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News