Σύντομα οι υπογραφές με Φορτούνη και Σα στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Σύντομα οι υπογραφές με Φορτούνη και Σα στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκπρόσωποι των παικτών αναμένονται στην Αθήνα για τα νέα συμβόλαια των παικτών…

Δύο από τις «κολώνες» που ποντάρουν πολλά από την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό είναι χωρίς αμφιβολία ο Κώστας Φορτούνης και ο Ζοσέ Σα.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να «δέσουν» τον διεθνή μεσοεπιθετικό, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020, και να προχωρήσουν στην αγορά του Πορτογάλου τερματοφύλακα από την Πόρτο.

Οι δύο υποθέσεις φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο και, όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», θα έχουν σύντομα αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα, αναμένονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι και των δύο ποδοσφαιριστών, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες των συμβολαίων τους και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Όσον αφορά τον Σα, εκείνο που λέγεται είναι πως ρυθμίζεται η ρήτρα εξαγοράς του νέου του συμβολαίου που θα υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν 2,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τους «δράκους» και είναι ένα ποσό που έχει συμφωνηθεί από τους δύο συλλόγου τον περασμένο Αύγουστο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News