Σήμερα η συνάντηση ΕΠΟ- Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση

Ποδόσφαιρο
Σήμερα η συνάντηση ΕΠΟ- Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις από τον ΟΦΗ…

O νέος και τελευταίος - όπως φαίνεται - κύκλος επαφών Πολιτείας - ποδοσφαιρικών θεσμών για την αναδιάρθρωση γίνεται σήμερα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και βέβαια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού επηρεάζει και τον ΟΦΗ…

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με την κοινή παρουσία ανθρώπων από ΕΠΟ και Λίγκα ως γνωστόν πήρε την απόφαση να εισηγηθεί στον Γιώργο Βασιλειάδη την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League με 16 ομάδες για την επόμενη σεζόν παρά το όλο το πλάνο και το πρότζεκτ για 14 και με δημιουργία της Super 2 για την προσεχή χρονιά.

Η νέα πρόταση των ποδοσφαιρικών θεσμών είναι να πάει η αναδιάρθρωση για την μεθεπόμενη χρονιά. Η ίδια η Super League έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες ότι θα ήθελε κατηγορία με 16 ομάδες εάν δεν θιγούν τα τηλεοπτικά συμφέροντα και δικαιώματα των συμβεβλημένων με την ΕΡΤ ομάδων.

Ο κ. Βασιλειάδης εδώ και μέρες τονίζει ότι δεν επρόκειτο να αλλάξει στάση και αυτό έδειξε με κάθε τρόπο. Ωστόσο αποφάσισε να δώσει μία σιωπηρή παράταση καθώς υπάρχει και Δ.Σ. της ΕΠΟ για την Τρίτη.

Μετά και την σχετική επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας θα δει την ηγεσία της αλλά και μέλη της ΕΕΠ. Ίσως να υπάρχει και εκπρόσωπος της Λίγκας στην συνάντηση επί της αναδιάρθρωσης στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News