Με σούπερ Ινσούα ο ΠΑΟ 2-0 τον Άρη

Ποδόσφαιρο
Με σούπερ Ινσούα ο ΠΑΟ 2-0 τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή εικόνα από τον Παναθηναϊκό στο β’ ημίχρονο στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ

Μπορεί το ΟΑΚΑ να ήταν άδειο λόγω τιμωρίας, όμως η εικόνα του Παναθηναϊκού στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη ήταν… γεμάτη, φτάνοντας σε μια δίκαιη νίκη με σκορ 2-0.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο τρομερός Ινσούα, που σε μια αλάνθαστη εμφάνισή του κατάφερε να βάλει το «κερασάκι» στην τούρτα με ένα μαγικό γκολ στο 74' το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ τον δρόμο για την επικράτηση του «τριφυλλιού» είχε ανοίξει ο Δώνης στο 62', έπειτα από ασίστ «πάρε-βάλε» του Φεντερίκο Μακέντα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης που πιάστηκε στον ύπνο στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να κρατήσει ως θετικό την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο, στ οποίο μάλιστα είχε και ένα δοκάρι (22') με πρωταγωνιστή τον Μαρτίνες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κάτσε, Δώνης (73’ Άλτμαν), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης (77’ Καμπετσής), Μακέντα

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Κόρχουτ, Ρος, Βέλεθ, Βαλεριάνος, Σιώπης, Μπάσα (65’ Ματίγια), Λάρσον, Μαρτίνες (65’ Φετφατζίδης), Ματέο Γκαρσία (80’ Γιουνές), Ντιγκινί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News