Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό με ανατροπή

Ποδόσφαιρο
Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό με ανατροπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφερε... τούμπα το ματς

Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού με ανατροπή.

Το πρώτο παιχνίδι για το Final Four που διεξάγεται στη Λαμία, ήταν συναρπαστικό με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν το… εισιτήριο, ενώ περιμένουν το νικητή από «ζευγάρι» Παναθηναϊκός-Άρης που ξεκινά στις 6 το απόγευμα.

Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους «ερυθρόλευκους», αφού μόλις στο 3’ με εκπληκτικό βολέ ο Πάνος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη, αλλά το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ανάλογη εξέλιξη.

Μόλις στο 41’ ο Κούτσιας βγήκε τετ-α-τετ με τον Σίνα και έκανε το 1-1 ενώ στο 63’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή για τους πιτσιρικάδες του Απόστολου Παπαβασιλείου, με τον Ζίλο να βρίσκει δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσίκου.

ΠΑΟΚ K15: Μπότης, Τασιούρας, Σινανάι, Ζίλο (80’ Τόσκος), Κουρτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (80\ Καμαρός), Πιτιλάκος (41\ Σπυριδόπουλος), Κούτσιας, Κουλούρης (73\ Ρουμιάντσεβ), Κεδίκογλου (51’ Μπάμπουρας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Σίνα, Κατηφόρης, Γιαλεδάκης, Ρέτσος (74’  Κατσαούνος), Μόσχος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Κουτσογούλας, Πάνου (79’ Κίτσας), Φλώκος (59’ Πρελιάς), Ποιμενίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News