Ανέβασε ταχύτητα στην επανάληψη ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Ανέβασε ταχύτητα στην επανάληψη ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ των Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη ανέτρεψε το 0-1 του α' ημιχρόνου

Ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά ο Ολυμπιακός είχε τις λύσεις για να φτάσει στο τρίποντο.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν αιφνιδιασμένοι από την τόλμη και την επιθετικότητα των φιλοξενούμενων, που εκτός από το τέρμα του Κουλούρη στο 30', είχαν δοκάρι στο 2' σε φάουλ του Ουάρντα, μεγάλη ευκαιρία με τον Μάντσον στο 14' και ακόμα μία στις καθυστερήσεις, όταν ο Σα με εξαιρετική αντίδραση πρόλαβε τον Κουλούρη πριν βγει μόνος του με το αντίπαλο τέρμα.

Ωστόσο, με πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση και σαφώς τρομερή βελτίωση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Κομβική σημασία στην εξέλιξη του ματς έπαιξε το πολύ γρήγορο γκολ του Γκιγέρμε στο 49' από ασίστ του Φορτούνη, που έφερε την ισοφάριση, διώχνοντας μπόλικο άγχος και πίεση από τα πόδια των γηπεδούχων για να έρθει ο Μπουχαλάκης στο 75’ και να γράψει το τελικό 2-1.

Με αυτή την επικράτηση, ο Ολυμπιακός έχει 60 βαθμούς στη 2η θέση, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 43, έχοντας συγκάτοικο από το μεσημέρι τον Άρη, με τους Περιστεριώτες να υπερτερούν προς το παρόν στην ισοβαθμία.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς, 4-2-3-1): Σα – Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης – Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης – Ποντένσε, Φορτούνης (92’ Καμαρά), Μασούρας (46’ Ζιλ Ντίας) – Γκερέρο (46’ Χασάν)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι, 4-2-3-1): Μέγερι – Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης (77’ Μανούσος) – Μπουσούλατζιτς, Μάντσον – Ενσικουλού (82’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουάρντα (62’ Καρασαλίδης) – Κουλούρης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News