default-image

Με στόχο τo αήττητο ο ΠΑΟΚ , με Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Με στόχο τo αήττητο ο ΠΑΟΚ , με Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 26η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα…

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προβλήματα απουσιών και όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Το μόνο ερωτηματικό που έχει ο Πέντρο Μαρτίνς για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι ο Παπέ Αμπού Σισέ και ο Αχμέντ Χασάν που αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες, επέστρεψαν την Παρασκευή στις προπονήσεις και ο προπονητής θα κρίνει αν είναι έτοιμοι.

Οι Περιστεριώτες που παλεύουν για τη διατήρηση της τέταρτης θέσης έχουν κάποια θέματα τραυματισμών καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Ρολάντ Ουγκράι, ο Αλέξανδρος Κατράνης και Ντάβιντ Κορτ, όμως στα καλά νέα, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση ο Αρμίν Μούγιακιτς και ο Μπάλας Μέγιερι.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει έπειτα από 1,5 μήνα τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρουν ο Πέτρος Μάνταλος και ο Αντρέ Σιμόες.

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προέρχονται από ήττα (2-0) απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον τον Δημήτρη Κυριακή στην εστία τους ο οποίος είναι πάλι έτοιμος για να αγωνιστεί.

Στο άλλο ματς, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές με σκορ 1-1 απέναντι σε ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να δουν τους Μαρτίν Τόνσο και Ντανιέλ Λάρσον να αγωνίζονται ξανά, έπειτα από τους τραυματισμούς.

Η ομάδα από την Κρήτη, που βρίσκεται στην 14η θέση έχει να αντιμετωπίσει αρκετές αγωνιστικές δυσκολίες, καθώς έξω από την αποστολή έμειναν, λόγω τραυματισμών, οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γίωργος Γιακουμάκης και Αντίλ Ναμπί, αλλά και οι τιμωρημένοι Νίκος Κοροβέσης, Χουαν Νέιρα, Μιγκέλ Μεγιάδο και Βαγιεμπάχ Σακόρ.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Η επόμενη αγωνιστική:

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News