Αντίθετοι οι οπαδοί Απόλλωνα για την προσφυγή κατά ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Αντίθετοι οι οπαδοί Απόλλωνα για την προσφυγή κατά ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποστηρίζουν πως οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων

Τη δική τους θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήραν οι οργανωμένοι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Με ανακοίνωσή τους, λοιπόν, οι «Basso Rango» αναφέρονται στο θέμα του υποβιβασμού του ΟΦΗ και την προσπάθεια να επωφεληθεί από αυτό η Ελαφρά Ταξιαρχία, κάτι που το... κυνηγάει η διοίκησή της και δείχνουν την αντίθεσή τους.

Στην μακροσκελή ανακοίνωση, υποστηρίζουν πως οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων και πως μια τέτοια παραμονή δεν θα αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων του Απόλλωνα Σμύρνης:

Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα...

Όπως διαβάζουμε στα ΜΜΕ η ομάδα μας έχει την πρόθεση να "εμπλακεί" δικαστικά στην γνωστή υπόθεση υποβιβασμού του ΟΦΗ. Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Καμία πρόσθετη παρέμβαση, ακόμα και αν αυτή είναι νομικά βάσιμη και καμιά δικαστική "νίκη" δεν μας αγγίζει. Ο Απόλλωνας μας στο παρελθόν και κατά τα χρόνια της χούντας έχει χάσει κατηγορία με το στρίψιμο κέρματος. Πιο πρόσφατα έχει πέσει γιατί δεν... βόλευε η παρουσία του τους τοτε κουμανταδόρους οι οποίοι επέλεξαν με βρώμικες διαιτησίες και ύποπτα παιχνίδια να ορίσουν την ομάδα που θα πέσει. Σήμερα, το μόνο που θέλουμε, είναι να μην έχουμε αντίστοιχα οφέλη. Ως οργανισμός Απόλλωνας δεν καταφέραμε στο γήπεδο που είναι ο μόνος κριτής για εμάς να κερδίσουμε την παραμονή στην Σούπερ λίγκα. Εμείς θέλουμε, αντί να μπούμε σε δικαστικές διαμάχες, ο οργανισμός Απόλλων απο σήμερα κιόλας να χτίσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του που θα σέβεται τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών στο γήπεδο και θα προάγει τα ιδανικά της ομάδας μας.

Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε την στιγμή που στα μάτια των οπαδών του ΟΦΗ, θα δούμε την πίκρα που εμείς οι ίδιοι έχουμε νιώσει στο παρελθόν. Με κάθε αντίπαλο μας χωρίζουν μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα που δυστυχώς για εμάς φέτος σε κανένα αγώνα η ομάδα μας δεν έδειξε να αξίζει την παραμονή. Λογικές άλλων σωματείων που ποτέ δεν πέφτουν και το πετυχαίνουν αυτό με κάθε τρόπο όχι απλά μας είναι ξένες αλλά μας δημιουργούν αποστροφή σε απόλυτο βαθμό. Το μόνο που έχουμε να πούμε δημόσια για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι το όραμα μας. Ένα όραμα που βλέπει τα γήπεδα ως χώρους γιορτής τους οπαδούς από κοινού να ζουν τους αγώνες και να μην τους χωρίζει τίποτα. Τους αθλητές να παλεύουν στο γήπεδο που θα είναι ο μόνος κριτής και τους παράγοντες που λερώνουν την ιστορία κάθε ομάδας και συνολικά του αθλητισμού μακριά από το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε. Είναι δεδομένο πως σεβόμαστε τον θεσμό της δικαιοσύνης αλλά σεβόμαστε εξίσου όλους τους αθλητές. Δικούς μας και αντιπάλους. Εμείς, προτιμάμε τον Απόλλωνα στην β εθνική όσο και αν μας πονάει πάρα στην Σούπερ λίγκα με τέτοιον τρόπο. Ο Απόλλωνας που θα μας εμπνέει θα είναι μια ομάδα που θα φτιαχτεί με στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει και με τον κόσμο δίπλα της και όχι μια ομάδα που θα απολαύσει τους καρπούς κάποιας δικαστικής επιτυχίας που παράλληλα όμως θα έχει βάλει στην άκρη το κύριο που δεν είναι άλλο από τον κόπο και την προσπάθεια κάθε αθλητή όπως αυτή καταγράφηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΥΚΗ.

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ FRANCISE

Keep the fire burning

Basso Rango Ultras

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News