Mε χαρακτήρα πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ 1-2 στο Αγρίνιο!

Ποδόσφαιρο
Mε χαρακτήρα πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ 1-2 στο Αγρίνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ηγέτη το Βιεϊρίνια πήρε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή, διατηρώντας το φετινό αήττητο

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που πέρασε και από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1 και μάλιστα μετά από μια τρομερή ανατροπή, μέσα σε τρία λεπτά, η οποία είχε τη σφραγίδα του αρχηγού της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος με ένα ασύλληπτο σε έμπνευση και εκτέλεση τέρμα ισοφάρισε για την ομάδα του που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή της αναμέτρησης με τέρμα του Μάτος. Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ από τα δεξιά ο Βραζιλιάνος πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το 2-1 του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ που παρουσίασε δυο πρόσωπα στο παιχνίδι του Αγρινίου παρέμεινε αήττητος και στο Αγρίνιο και συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος πηγαίνοντας τη διαφορά στο +10 από τον δεύτερο Ολυμπιακό ο οποίος την Κυριακή θα δώσει το αιώνιο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69' Λουσέρο), Μπάιροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74' Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77' Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87' Ενρίκε), Λημνιός (60' Σβιντέρφσκι), Άκπομ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News