Συνάντηση Βασιλειάδη- Γραμμένου για την αναδιάρθρωση

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση Βασιλειάδη- Γραμμένου για την αναδιάρθρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμη η τροπολογία για την αναδιάρθρωση, κατατίθεται την ερχόμενη εβδομάδα, υποστηρίζουν από το υφυπουργείο Αθλητισμού…

Tο πρωτάθλημα της Super League λήγει σε λιγότερο από δύο μήνες και το τοπίο αναφορικά με την αναδιάρθρωση εν όψει της νέας περιόδου δεν έχει ξεδιαλύνει ακόμη.

Αυτό όμως, παρά τα όσα περί του αντιθέτου ακούγονται, αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές του υφυπουργείου Αθλητισμού. Η τροπολογία όπως υποστηρίζουν, είναι έτοιμη και αναμένεται να κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα ώστε «να τακτοποιηθεί το τοπίο νομικά».

Η αναδιάρθρωση ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν το πρωί της Τετάρτης (13/3) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο Βαγγέλης Γραμμένος, όχι όμως, και κάποιος εκπρόσωπος της Super League της Football League.

Από τον πρόεδρο της ΕΠΟ ζητήθηκε η απόφαση που έχει παρθεί για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη μεγάλη κατηγορία (τρεις απευθείας και μπαράζ ο 13ος με τον δεύτερο της Football League). Αναμένεται μάλιστα, να σταλεί άμεσα σχετική επιστολή από την Ομοσπονδία στην οποία, μεταξύ άλλων, θα ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία της νέας κατηγορίας (Super League 2). Επιστολή που είναι καθαρά τυπική διαδικασία και ζητήθηκε ώστε να μην μπορεί κανείς να κατηγορήσει την Πολιτεία και τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι ενεργούν αυτοβούλως και παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου…

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News