Απέσπασε βαθμό στη Λαμία με 1-1 ο ΠΑΣ

Ποδόσφαιρο
Απέσπασε βαθμό στη Λαμία με 1-1 ο ΠΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ισοφάριση για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη λίγο πριν το τέλος με σκόρερ τον Κάστρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε έναν πολύτιμο στην έδρα της Λαμίας καθώς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Καραμάνου και έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει, βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης λίγο πριν το φινάλε στην μοναδική της ευκαιρία και ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1.

Ισορροπημένο το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Ο Καραμάνος (56’) με καρφωτή κεφαλιά μετά από φοβερή προσπάθεια και σέντρα πάρε-βάλε του Βάντερσον άνοιξε το σκορ, με τον Κάστρο να ισοφαρίζει (86’) με τον ίδιο τρόπο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα. 

Στους 29 βαθμούς ανέβηκε η Λαμία, η οποία έχασε την ευκαιρία να πάει στην 7η θέση και να μειώσει την διαφορά από τον έκτο Παναθηναϊκό στον πόντο. Δεν κατάφερε να... κουνηθεί από την 13η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έφτασε τους 22 βαθμούς και διατήρησε την απόσταση τριών βαθμών από τον ΟΦΗ και αύξησε αυτή από τον Λεβαδειακό στους δύο. 

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (46' λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Καρυπίδης, Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος (82' λ.τρ. Τομάς), Πίτι (69' Μπλάζιτς), Μπερτόγλιο, Καραμάνος, Μπαράλες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κάργας, Τζημόπουλος, Αποστόλης Σκόνδρας (62' Γιάκος), Νικολιάς, Βιντάλ (60' Αποστολόπουλος), Πάντελιτς, Κάστρο, Μάνος (67' Λεό), Αθανασιάδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News