Τρίποντο σωτηρίας για ΑΕΛ, 2-0 τον Λεβαδειακό

Ποδόσφαιρο
Τρίποντο σωτηρίας για ΑΕΛ, 2-0 τον Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύτιμοι τρεις βαθμοί για την Λάρισα απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο

Η ΑΕΛ έκανε σήμερα σημαντικό βήμα παραμονής στην έδρα της, επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού, ο οποίος παραμένει σε δύσκολη θέση.

Τα γκολ της Λάρισας μπήκαν στο β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 69’ σε χέρι του Γκιόργκι Ρεχβιασβίλι σε σέντρα του Εβγένι Σικάβκα, το εκτέλεσε ο Μίλος Ντέλετιτς κι άνοιξε το σκορ.

Στο 83’ ο Ντέλετιτς δημιούργησε το δεύτερο γκολ, ο Γιακιμόβσκι πήρε την μπάλα, έκανε τη σέντρα από αριστερά κι ο Σικάβκα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Η ομάδα της Λάρισας έφθασε τους 26 βαθμούς, απέχει δηλαδή έξι από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρίσκεται ο σημερινός αντίπαλός της, Λεβαδειακός. Το μέλλον παραμένει δυσοίωνο για τους Βοιωτούς.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο (73' Γιακιμόβσκι), Ζίβκοβιτς, Ντέλετιτς (85' Μπαργκάν), Νούνιτς (64' Σικάβκα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς,Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλεού, Παντελιάδης, Καραχάλιος (81' Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (81' Ανγκουά), Κονέ (46' λ. τρ. Μητρόπουλος), Ρεχιασβίλι, Νανζίς, Μαρκόβσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News