Χωρίς γκολ το ΑΕΚ-ΠΑΟ, αποδοκιμασίες για Ένωση

Ποδόσφαιρο
Χωρίς γκολ το ΑΕΚ-ΠΑΟ, αποδοκιμασίες για Ένωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα ξεχαστεί γρήγορα το αθηναϊκό ντέρμπι και την ισοπαλία να είναι... σαν ήττα για την ΑΕΚ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα, 0-0, έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν οι μεγάλοι χαμένοι της αναμέτρησης καθώς για δεύτερο ματς στη φετινή σεζόν δεν κατάφεραν, όχι να κερδίσουν, αλλά ούτε να σκοράρουν κόντρα στο τριφύλλι. Η απόδοση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ μάλιστα οδήγησε τον κόσμο τις ΑΕΚ να ξεσπάσει σε αποδοκιμασίες με τη λήξη της αναμέτρησης.

Από την άλλη οι πράσινοι που φυσικά δεν έθελξαν με την απόδοση τους σε ένα ακόμη ματς βγήκαν αλώβητοι από το παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους", απέσπασαν έναν βαθμό στη μάχη που δίνουν για την 5η θέση και απέδωσαν αρκετά καλά αμυντικά σε αυτό το 5-3-2 με το οποίο αγωνίστηκε το τριφύλλι.

Επιθετικά όμως σε ολόκληρο 90λεπτο έφτιαξαν μόλις δυο φάσεις, οπότε ήταν φυσιολογικό να μην καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

ΑΕΚ: Μπάρκας - Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (45' Τσόσιτς), Μπακάκης - Γαλανόπουλος (70' Άλεφ), Σιμόες - Μπακασέτας, Μπογέ (59' Κρίστισιτς), Λιβάγια - Πόνσε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης - Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα - Κουρμπέλης, Δώνης (90' Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε - Άλτμαν (66' Καμπετσής), Μακέντα (90+' Εμμανουηλίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News