Προβληματική εικόνα και 0-0 για Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Προβληματική εικόνα και 0-0 για Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά νεύρα, ελάχιστες ευκαιρίες και κανένα γκολ στην αναμέτρηση

Την… προβληματική τους εικόνα επιβεβαίωσαν Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο… στείρο 0-0. 

Οι μεν ακρίτες έμειναν για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς «τρίποντο», πληρώνοντας την επιθετική τους ανομβρία, την ώρα που οι Αρκάδες μετρούν πλέον δύο νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα… 

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες, αφού είχε πολλά νεύρα, λιγοστές ευκαιρίες για γκολ και εννιά κίτρινες κάρτες, μαζί με μια αποβολή, στο 81ο λεπτό του Μπελοκ, με δεύτερη κίτρινη! 

Η Ξάνθη ήταν ανώτερη, δικαιούται να φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν της καταλογίστηκε σε τράβηγμα φανέλας του Κασάδο από τον Μπελοκ, αλλά… μέχρι εκεί. Ενώ ο Αστέρας επηρεασμένος και από τις πολλές απουσίες, έπαιξε για τον βαθμό, τον πήρε και… ανάσανε βαθμολογικά. 

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης. Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Καμαρά, Καντά (58’ Κοβάσεβιτς), Μπαριέντος (82’ Ντε Αμορίμ), Ντουρίτσκοβιτς, Σαρπόνγκ (46’ Μπρίτο), Γέντρισεκ. 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (86’ Χριστόπουλος), Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Φερνάντεζ (80’ Τασουλής), Αραβίδης (57’ Ρόλε), Μανιάς. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News