Mε πίστη κόντρα στον Ολυμπιακό σήμερα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Mε πίστη κόντρα στον Ολυμπιακό σήμερα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του Χάιμε Βέρα είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% στο "Γ. Καραϊσκάκης"...

Με πίστη και χωρίς άγχος θέλει να αγωνιστεί ο ΟΦΗ στη σημερινή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (17:15, Novasports 2). Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει περιθώρια βαθμολογικά και είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Όλοι γνωρίζουν τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως θέλουν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να είναι ανταγωνιστικοί.

Για τους Κρητικούς, "οδηγός" είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πριν από μερικές εβδομάδες, όπου είχαν καλή απόδοση.

Άλλωστε, σ' αυτήν την καμπή του πρωταθλήματος, είναι υποχρεωμένοι να "κυνηγούν" την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή σε κάθε παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής δεν ήταν ευνοϊκά για τον ΟΦΗ και ειδικά το διπλό του Λεβαδειακού στην Ξάνθη, με τους Βοιωτούς να έχουν πλέον ένα παραπάνω βαθμό.

Ο Χάιμε Βέρα έχει δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές για τη σημερινή αναμέτρηση και περιμένει από αυτούς να δώσουν το 100%. Παρά τις σημαντικές απουσίες, υπάρχει αποφασιστικότητα και διάθεση να παίξουν "ελεύθερα".

Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δεξιά στην άμυνα, αντί του Δεληγιαννίδη, αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπράουν, ενώ στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν ότι ο Σακόρ θα είναι ο παρτενέρ του Μεγιάδο.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν αναμένονται αλλαγές, με τους Φερέιρα και Βαζ να πλαισιώνουν τον Πέρσον, που θα αγωνιστεί στην "κορυφή".

Στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Ποτουρίδης, που κρίθηκε έτοιμος από την τεχνική ηγεσία, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Γιαννούλης.

Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι στη διάθεση του Χιλιανού προπονητή οι τραυματίες Παπαστεριανός, Γιακουμάκης και Βουό, όπως και οι τιμωρημένοι Κυριακίδης, Νάστος και Δεληγιαννίδης.

Σε ό,τι αφορά τον Γιαννούλη, κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής είναι οι Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης και Σάσι.

Στη 18μελή αποστολή μετέχουν οι Στρέζος, Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μπολάκης, Μπράουν, Σακόρ, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Βαζ, Φερέιρα και Πέρσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News