Νοκ-άουτ και ενόψει Ολυμπιακού Γιακουμάκης και Παπαστεριανός

Ποδόσφαιρο
Νοκ-άουτ και ενόψει Ολυμπιακού Γιακουμάκης και Παπαστεριανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επόμενη μέρα της οδυνηρής ήττας από τη Λαμία, βρίσκει τον ΟΦΗ να στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς στην παρούσα φάση τα αγωνιστικά προβλήματα αυξάνονται αντί να μειώνονται. Οι εξετάσεις που έκαναν Γιακουμάκης και Παπαστεριανός έδειξαν θλάση στο γαστροκνήμιο.

Αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ-άουτ για το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι στην επόμενη αναμέτρηση με τη Λάρισα εντός έδρας.

Στο… απουσιολόγιο είναι επίσης οι Ποτουρίδης, Βουό, Οικονόμου και Γιαννούλης, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει ως το τέλος της εβδομάδας, καθώς οι Γιαννούλης και Ποτουρίδης έχουν κάποιες πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι που έρχεται.

Σήμερα δεν προπονήθηκε και ο Μεγιάδο, που «κληρονόμησε» ένα διάστρεμμα από το χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ ο Ντίνας είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες… ανάσες λόγω του ρεπό, ενώ για την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση πρωί και απόγευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News