«Εφιάλτης» για τον ΟΦΗ, ήττα 1-3 από τη Λαμία!

Ποδόσφαιρο
«Εφιάλτης» για τον ΟΦΗ, ήττα 1-3 από τη Λαμία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «θηλιά» σφίγγει ακόμη περισσότερο για τον ΟΦΗ, που γνώρισε ήττα-μαχαιριά στο «Γεντί Κουλέ» από τη Λαμία με 0-3 και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής εξελίχθηκε σε… εφιάλτη για την ομάδα του Ηρακλείου, που βλέπει την προσπάθεια για παραμονή να γίνεται πλέον… Γολγοθάς.

Οι Κρητικοί έχασαν από ένα αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο και παραμένουν «βυθισμένοι» στην «ζώνη» του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Ηρακλείου «γκρέμισε» στο δεύτερο ημίχρονο, την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο 45λεπτο. Έπαιξε ποδόσφαιρο «κυριαρχίας», δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, όμως δε μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα την έκανε «αφεντικό» του αγώνα.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Καραμάνο και μέσα σε 16 λεπτά να φέρνουν το ματς στο 0-3 χάρη στις γρήγορες αντεπιθέσεις. Ο Σακόρ απλά πέτυχε το γκολ της τιμής για τον ΟΦΗ λίγο πριν το τέλος.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο (75' Κουτσιανικούλης), Κυριακίδης (61' Σακόρ), Ναμπί, Βαζ (67' Νέιρα), Φερέιρα, Πέρσον.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας (46' Ασίγκμπα), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπερτόλιο (75' Πίτι), Καραμάνος, Τομάς, Τσούκαλος (56' Επστάιν).

Το «φιλμ» του αγώνα

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι. 

9' Πρώτη τελική προσπάθεια με σουτ του Βαζ από διαγώνια θέση στα όρια της περιοχής, ο Μελίσσας θα μπλοκάρει σταθερά. 

12' Μακρινό σουτ από τον Μπεχαράνο, η μπάλα ψηλά άουτ. 

13' Ωραία κομπίνα από τους παίκτες του ΟΦΗ σε εκτέλεση κόρνερ, ο Βαζ θα κάνει τη σέντρα και η κεφαλιά του Μιχόγεβιτς θα περάσει άουτ, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία. 

17' Μεγάλη ευκαιρία για τους Κρητικούς. Μπαλιά του Ναμπί για τον Φερέιρα στην πλάτη της άμυνας, ο Βραζιλιάνος τετ-α-τετ με τον Μελίσσα, όμως ο τελευταίος θα αποκρούσει σωτήρια. 

20' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Ναμπί θα μπει από αριστερά στην περιοχή κάνει το φαλτσαριστό σουτ και η μπάλα θα τραντάξει το κάθετο δοκάρι. Νέο σουτ από τον Κοροβέση στην επαναφορά, μπλοκάρει ο Μελίσσας.

21' Νέα ευκαιρία με το Ναμπί, που σουτάρει μέσα από την περιοχή από διαγώνια θέση, ο Μελίσσας ξανά αποκρούει με το πόδι. 

27' Ο Πέρσον "σπάει" τη μπάλα για τον Φερέιρα, που θα κάνει το συρτό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

27' Σουτ από τον Τσούκαλο εκτός περιοχής, ο Στρέζος θα μπλοκάρει σταθερά. 

28' Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Αντίλ Ναμπί, η μπάλα θα περάσει άουτ.

29' Κίτρινη κάρτα στον Μελίσσα, που καθυστερεί συνεχώς να εκτελέσει το "ελεύθερο". 

37' Κίτρινη και στον Παπάζογλου, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μπερτόλιο.

38' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, Ο Φερέιρα "κόβει" τη μπάλα από αριστερά, ο Βαζ εντελώς μόνος στη μικρή περιοχή θα πλασάρει πάνω στον Μελίσσα.

39' Ευκαιρία τώρα για τη Λαμία, με τον Μπερτόλιο να "γυρίζει" τη μπάλα από δεξιά, ο Καραμάνος πλασάρει άουτ από τη μικρή περιοχή. 

43' Δυνατό σουτ του Μπερτόλιο έξω από την περιοχή, ο Στρέζος εντυπωσιακά με το ένα χέρι παραχωρεί κόρνερ. 

44' Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Μπερτόλιο και πάλι θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως δε βρίσκει στόχο. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Τρομερό πρώτο ημίωρο από τον ΟΦΗ με παιχνίδι κυριαρχίας και επιθετικό πνεύμα. Οι Κρητικοί έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Η Λαμία ισορρόπησε μετά το 35' και είχε από την πλευρά της κάποιες καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Στρέζου. 

46' Σέντρα για την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. 

46' Πρώτη αλλαγή για τη Λαμία, ο Ασίγκμπα στη θέση του Σκόνδρα.

53' Ευκαιρία για την ομάδα του Ηρακλείου. Σέντρα του Κοροβέση από αριστερά, σουτ στην κίνηση από τη μικρή περιοχή, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

55' Η Λαμία απειλεί με τον Τομάς μετά το γύρισμα του Τσούκαλου, ο Στρέζος θα μπλοκάρει εντυπωσιακό το σουτ του Πορτογάλου. 

56' Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Επστάιν στη θέση του Τσούκαλου. 

57' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 0-1: Κάθετη πάσα για τον Καραμάνο στην αντεπίθεση, ο επιθετικός της Λαμίας κάνει το ψηλοκρεμαστό πλασέ και σημειώνει το 0-1. 

61' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 0-2: Ψυχρολουσία στο "Γεντί Κουλέ", μετά από εκτέλεση κόρνερ του Επστάιν, ο Τομάς μετά από σύγχυση στην μικρή περιοχή πετυχαίνει το δεύτερο γκολ.

62' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Σακόρ στη θέση του Κυριακίδη. 

63' Κίτρινη κάρτα στον Φερέιρα. 

67' Δεύτερη αλλαγή για τον Χάιμε Βέρα, ο Νέιρα αντικαθιστά τον Βαζ. 

68' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο. 

69' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κόρνερ του Ναμπί από δεξιά, ο Φερέιρα στο δεύτερο δοκάρι δε μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

72' Κάθετη πάσα του Ναμπί για τον Πέρσον, σουτάρει ο Σουηδός από διαγώνια θέση, όμως δε θα βρει στόχο. 

73' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 0-3: Στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι, ο Δημούτσος για τον Μπερτόλιο, που αποφεύγει τον Στρέζο και κάνει το 0-3. 

75' Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Κουτσιανικούλης στη θέση του Μεγιάδο. 

75' Αλλαγή και για τη Λαμία, ο Πίτι στο ματς αντί του Μπερτόλιο. 

81' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κόκκινη κάρτα στον Δεληγιαννίδη για μαρκάρισμα στον Τομάς, το οποίο ο Ζαχαριάδης θεώρησε αντιαθλητικό. 

83' Κίτρινη κάρτα στον Πλιάτσικα. 

85' Πρώτη κεφαλιά από τον Παπάζογλου, δεύτερη από τον Πέρσον από τη μικρή περιοχή, η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας. 

86' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-3: Ο Σακόρ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ κάνει το 1-3. 

Τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι, οδυνηρή ήττα για τον ΟΦΗ με 1-3. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News