Πέρασε με 0-2 από την έδρα του ΠΑΣ ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Πέρασε με 0-2 από την έδρα του ΠΑΣ ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο "διπλό" για την ομάδα του Περιστερίου, υποχρέωσε σε ήττα σοκ τους Ηπειρώτες

Νίκη που όχι μόνο τον εδραιώνει στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας αλλά μπορεί να βλέπει πλέον και 3η θέση πήρε ο Ατρόμητος με 0-2 στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που προερχόταν από νίκη επί του Παναθηναϊκού, απόψε προσγειώθηκε… ανώμαλα, «κόλλησε» στους 20 βαθμούς και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, με τα καρδιοχτύπια της παραμονής να είναι πολλά και έντονα. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι στο 12΄ να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα του ΠΑΣ, με πρωταγωνιστή τον συνήθη – ύποπτο, Ευθύμη Κουλούρη.

Ο διεθνής επιθετικός επιβεβαίωσε την «ερωτική σχέση» που έχει αναπτύξει με τα δίχτυα (γράφοντας στο κοντέρ το γκολ νούμερο – 15 στη φετινή Super League) κάτι που δεν είχαν στο μυαλό τους οι αμυντικοί του ΠΑΣ, αδράνησαν στο μαρκάρισμά του και το πλήρωσαν με… σκληρό νόμισμα.

Με το «καλησπέρα» στο β΄ημίχρονο ο Ατρόμητος βρήκε δεύτερο γκολ στο 50΄.  Μπορεί αυτό να το σημείωσε ο Ουάρντα (το πρώτο του στη δεύτερη θητεία του στο Περιστέρι) ωστόσο όλα τα…λεφτά ήταν η ασίστ του Χατζηισαϊα και λίγο μετά ο πανηγυρισμός του «Φαραώ» στην αγκαλιά και στα πόδια (!) του προπονητή του.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Κάστρο (71’ Μπαπτίστ), Βιντάλ (68’ Πάντελιτς), Μάνος

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαϊας,Ούμπιδες (90+3' Κιβρακίδης), Κατράνης, Ουάρντα (81’ Μπουσούλαζιτς), Ενσικουλού (88’ Μανούσος), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Καρασαλίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News