Όλα τα λεφτά απόψε το ντέρμπι της Τούμπας

Ποδόσφαιρο
Όλα τα λεφτά απόψε το ντέρμπι της Τούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19:30 η μεγάλη μονομαχία τίτλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι όλα τα λεφτά απόψε! Το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα με σέντρα στις 19:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1 συγκεντρώνει τα βλέμματα καθώς είναι καθοριστικό στη μάχη του τίτλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει τη νίκη με την οποία θα απομακρυνθεί από τους Πειραιώτες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μειώσουν στους τρεις βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση μέχρι το τέλος της σεζόν και να περιμένουν κάποιο στραβοπάτημά τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ ενώ το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι το Ατρόμητος-Λεβαδειακός.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανιώνιος-Απόλλων Σμ. 0-1

Ξάνθη-Λαμία 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΕΚ-ΟΦΗ (γήπ. ΟΑΚΑ): Βρέσκας (Πιερίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος: Δραγάτης (Αττικής).

Ατρόμητος-Λεβαδειακός (γήπ. Περιστερίου): Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Κουκουλάς (Λέσβου).

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (γήπ. Τούμπας): Μανθάνο (Ισπανίας), Μαρτίνεθ (Ισπανίας), Μπαρμπέρο (Ισπανίας), 4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Παναιτωλικός-Λάρισα (γήπ. Αγρινίου): Φωτιάς (Πέλλας), Καρατζίκας (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας).

Αστέρας Τρίπολης-Άρης (γήπ. "Θ. Κολοκοτρώνης"): Μανούχος (Αργολίδας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News