Ναμπί στο BBC Sport: «Μετά το πρώτο ματς ο κόσμος με γνωρίζει στο δρόμο»

Ποδόσφαιρο
Ναμπί στο BBC Sport: «Μετά το πρώτο ματς ο κόσμος με γνωρίζει στο δρόμο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντίλ Ναμπί έχει μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική διαδρομή και τελευταίος… προορισμός με τον ΟΦΗ, είναι για αυτόν ένα «βήμα» να αποδείξει την αξία του.

Το αγγλικό BBC Sport έκανε αφιέρωμα στην πορεία του Άγγλου μέσου (με καταγωγή από το Πακιστάν) των Κρητικών, με αναφορές για την παρουσία του στο Ηράκλειο, αλλά και το πώς ξεκίνησε από την Αγγλία.

Μιλώντας για την ως τώρα παρουσία του στον ΟΦΗ, ο 24χρονος άσος έκανε λόγο για μια… τρελή μεταγραφή, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση του προκάλεσε ότι ο κόσμος τον αναγνωρίζει στο δρόμο ήδη από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

«Η μεταγραφή μου στην Ελλάδα ήταν τρελή! Ο κόσμος με γνωρίζει στο δρόμο μετά από μόλις ένα ματς», τόνισε αρχικά ο Ναμπί και πρόσθεσε για τους στόχους του: «Μπορεί να λένε ότι δεν "έπιασα" στη Γουέστ Μπρομ, αλλά ελπίζω μια μέρα να ξαναπαίξω στην Αγγλία και να πάρω την ευκαιρία που μου αξίζει. Το πέρασμά μου από την Ελλάδα θα με βοηθήσει».

Για την ζωή του στο Ηράκλειο υπογράμμισε: «Είμαι Μουσουλμάνος και όλοι δείχνουν κατανόηση σε αυτό. Η Κρήτη έχει τα πάντα και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την ζωή μου ακόμα πιο εύκολη».

Ο κεντρικός μέσος του ΟΦΗ αναφέρθηκε εκτενώς στους γονείς του, που ως μετανάστες από το Πακιστάν, πάλεψαν πολύ για τα παιδιά τους: «Πολλοί πιάνουν τους γονείς μου και τους λένε ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση και θέλουν και αυτοί να κάνουν στα παιδιά τους ότι έκαναν αυτοί σε μένα. Υπήρχαν, βέβαια και αυτοί που έλεγαν στον πατέρα μου 'γιατί τον έβαλες στο ποδόσφαιρο;' Αλλά ο πατέρας μου δεν τους άκουγε και ήταν προσηλωμένους σε αυτό που έκανε. Οι γονείς μου είναι υπερήφανοι για την ποδοσφαιρική μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News