Παπαδόπουλος: «Είχε προηγούμενα μαζί μου ο παρατηρητής αγώνα»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Είχε προηγούμενα μαζί μου ο παρατηρητής αγώνα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για το επεισόδιο του Νίκου Παπαδόπουλο με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο είχε αρκετές πτυχές.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε την δική του εκδοχή για τα γεγονότα στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, προσθέτοντας ότι ο παρατηρητής αγώνα, Γιάννης Τσαΐνης είχε προηγούμενα μαζί του.  Μάλιστα, ζήτησε την παρουσία του τελευταίου στην εκδίκαση, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον αθλητικό δικαστή, που υποστήριξε ότι η έκθεση του είναι αρκετή.

Όπως αναφέρει το «SDNA», ο 45χρονος προπονητής αρνήθηκε ότι γρονθοκόπησε τον Κουτσοσπύρο και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην πρόκληση που δέχθηκε.

«Με τον συγκεκριμένο παρατηρητή έχουμε προηγούμενα. Το καλοκαίρι δεν πήρε τις ακαδημίες του ΟΦΗ, επειδή είχα πει όχι εγώ», τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε για το περιστατικό: «Είχαμε μία λογομαχία στη φυσούνα. Έκανε παρατηρήσεις για τη διαιτησία, του είπα να μη μιλάει για τη διαιτησία και μου έβρισε τη μάνα, το σπίτι και την Παναγία. Αρνούμαι ότι τον γρονθοκόπησα. Έκανα μια κίνηση με το χέρι μου, στο πρόσωπο του και τον απώθησα. Δεν ξέρω αν το αίμα έγινε από την κίνηση μου. Ήταν λάθος μου αυτό που έκανα. Πήγα και ζήτησα συγγνώμη από τον Δέλλα αλλά δεν την δέχθηκε, θα του μετέφεραν λάθος το περιστατικό προφανώς. Ήταν λάθος μου αλλά δεν τον γρονθοκόπησα».

Ο δικηγόρος του Έλληνα  τεχνικού, Γιώργος Ζελελίδης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το επεισόδιο δεν καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα ή την έκθεση της αστυνομίας, ούτε επίσης οι ύβρεις που καταλογίζει στον Κουτσοσπύρο. «Ο παρατηρητής δεν ήταν  μπροστά στο συμβάν. Δεν είπε στον διαιτητή να αποβάλει τον Παπαδόπουλο ούτε στο ημίχρονο, ούτε στο τέλος του αγώνα. Τον ακουμπήσαμε, αρνούμαστε ότι τον γρονθοκοπήσαμε. Δεν ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, μισή σταγόνα αίμα. Αν τον γρονθοκοπούσε δεν θα το άφηνε σημάδι; Σας έφερα φωτογραφία για να αποδείξω ότι δεν του έριξε γροθιά. Πήγε στον πάγκο και είδε όλο το β’ ημίχρονο σα να μη συνέβη τίποτα. Ο Παπαδόπουλος έχασε τη δουλειά του από αυτό το περιστατικό. Είναι άδικο. Έχει δύο παιδιά που τα σπουδάζει».

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Δημήτρης Βαγιάκος, έκανε λόγο για «εμβληματική προσωπικότητα αλλά η κίνηση του δεν ήταν ανεκτή από τη διοίκηση. Ξέρουμε όμως, ότι το περιστατικό δεν έγινε όπως το περιέγραψε ο Κουτσοσπύρος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News