Με 3-0 ο ΠΑΟΚ διατήρησε το +8 στην κορυφή

Ποδόσφαιρο
Με 3-0 ο ΠΑΟΚ διατήρησε το +8 στην κορυφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λύγισε και ο Πανιώνιος στην «καυτή» Τούμπα

Φορμαρισμένος είναι ο ΠΑΟΚ και μετά το πέρασμα από την Τρίπολη, έδειξε ότι στο σπίτι του είναι ανίκητος επικρατώντας με 3-0 του Πανιωνίου.

Κορυφαίος ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, έχοντας γκολ και κερδισμένη αποβολή για να διατηρήσει το +8 ο Δικέφαλος του Βορρά.

Το πρώτο μέρος βρήκε τον ΠΑΟΚ να φέρνει από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι στα μέτρα του, με τον Μπίσεσβαρ να είναι ιδιαίτερα δραστήριος.

Ήταν και αυτός άλλωστε που με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ στο 11' κι έτσι οι γηπεδούχοι απαλλάχθηκαν από το άγχος του γρήγορου τέρματος.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Πασχαλάκη, για να προκύψει και η αποβολή του Μακρύλλου και να γίνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και το υπέροχο γκολ του Βιεϊρίνια για το 2-0, με τους Θεσσαλονικείς να βάζουν πολύ γερές βάσεις για άλλη μία νίκη.

Το β' ημίχρονο εξελίχθηκε διαδικαστικά, με τον ΠΑΟΚ να είναι άνετος και να ψάχνει, χωρίς να είναι καταιγιστικός, ένα τρίτο γκολ. Ο Σάκχοφ στο 69' ήταν αυτός που έμελε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, σε φάση που έκανε σημαντικό λάθος ο Μανοΐλοβιτς, που είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Κότνικ.

Το σφύριγμα της λήξης έφερε τον «Δικέφαλο του Βορρά» να σημειώνει άλλη μία νίκη, παραμένοντας αήττητος στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (79' Λύρατζης), Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (75' Καρέλης), Ελ Καντουρί, Λημνιός (67' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ (46' λ. τρ. Μανοΐλοβιτς), Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κούρντι, Σιντί Αλί (76' Μανθάτης), Κότσιτς, Ντουρμισάι (63' Καμαρά).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News